DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
30. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Labdarības skrējiens pēc pasakām

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šogad Kuldīgas pusmaratona 15. dzimšanas dienas ietvaros norisināsies 2 km labdarības skrējiens, kurā tiks vākti ziedojumi audio aprīkojuma iegādei Kuldīgas slimnīcas Bērnu nodaļai, lai katrā palātā pirms miedziņa bērniem atskaņotu pasakas.

Skrējiens notiks 8. augustā pulksten 17.45 no Kuldīgas pilsētas estrādes. Dalība skrējienā iepriekš nav jāpiesaka. Dalībnieki būs aicināti reģistrēties un veikt ziedojumu tam īpaši paredzētā dāvanu kastē.

“Skrējienā  aicināts piedalīties ikviens un kopā īstenot labu mērķi. Šoreiz dalībnieki mums palīdzēs sarūpēt dāvanu tiem, kas to visvairāk pelnījuši – bērniem, kuriem nedaudz jāuzkrāj spēki un kāds laiciņš jāuzkavējas slimnīcā. Mēs būsim sapucējušies, izcepuši kūku un izpušķojuši svinību vietu, kā arī sagatavojuši trasi, lai visi svinētāji kopā dotos nepilnu divu kilometru garā svētku distancē, bet šoreiz tajā dosimies visi – liels un mazs, skrienošs un ar kājām ejošs, ratiņos sēdošs un uz skrituļdēļa braucošs. Iesim, skriesim, brauksim un priecāsimies kopā, bet, kad nonāksim galā, pūtīsim svecītes, ēdīsim kūku un svinēsim,” stāsta sporta kluba “Katrīna” pārstāve Antra Grīnberga.

Bērnu palātās tiks atskaņotas Imanta Ziedoņa pasakas, kuras sadarbībā ar fondu “Viegli” ierunājuši sabiedrībā zināmi cilvēki. Labdarības skrējienu organizē sporta klubs “Katrīna”. Plašāka informācija pa tālruni 20505791.

Kuldīgas slimnīcas Bērnu nodaļas vadītāja Ramona Irbe: “Mēs esam ļoti priecīgi par šādu iniciatīvu. Tā sagādās prieku ne tikai nodaļas personālam, bet arī bērniem un viņu vecākiem zinot, ka pasakas sarūpējuši līdzcilvēki, domājot par mazo slimnieku labsajūtu.”

Kuldīgas slimnīcas Bērnu nodaļā ir deviņas palātas, kurās ārstē bērnus no to pirmajām dzīves dienām līdz 18 gadu vecumam. Mēnesī nodaļā uzturas ap 50 bērnu ar dažādām elpceļu, nieru saslimšanām, urīnceļu, nieru un bakteriālām infekcijām u.c. sūdzībām.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI