DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Jaunatvērtajā derīgo izrakteņu ieguves vietā "Mucenieki - LVM" pieejami kvalitatīvi minerālie materiāli

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Attīstot karjeru pieejamību un minerālo materiālu piedāvājumu visā Latvijas teritorijā, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) ir atvērusi jaunu derīgo izrakteņu ieguves vietu “Mucenieki-LVM”, kas atrodas Aizputes novada, Kazdangas pagastā.

Derīgo izrakteņu ieguves vietā iespējams iegādāties labas kvalitātes smilti un smilti-granti atbilstoši pircēja nepieciešamībai - ceļu būvniecībai, remontdarbiem, būvdarbiem, būvmateriālu ražošanai, kā arī pašpatēriņam. Pateicoties derīgo izrakteņu ieguves vietas novietojumam un pievedceļu stāvoklim, minerālos materiālus ir iespējams iegādāties un transportēt uz objektu visa gada garumā.

Papildus, LVM Zemes dzīles turpina ražošanas darbus, kā arī drīzumā plāno tos uzsākt vairākās derīgo izrakteņu ieguves vietās (Šmecene 2015; Biksēre II; Uceni; Saliena-Rīva 1.iecirknis, 2008.gada izpētes laukums), lai mūsu sadarbības partneriem nodrošinātu drupinātus smilts-grants maisījumus.

Iedziļinoties mūsu sadarbības partneru vajadzībās un izvērtējot LVM iespējas, sagatavojam sertificētus minerālo materiālu maisījumus arī pēc pasūtījuma. 

Par sadarbības iespējām, pieejamiem minerāliem materiāliem un to maisījumiem derīgo izrakteņu ieguves vietās aicinām sazināties ar LVM Zemes dzīles pārdošanas speciālistēm vai izmantot informācijai un saziņai mūsu mājas lapu  WWW.ZEMESDZILES.LV .

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI