DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Autobraucēju ievērībai: būvdarbi turpinās vairāk nekā 80 valsts ceļu posmos

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nedēļas nogalē, dodoties ārpus Rīgas, jārēķinās ar lēnāku satiksmi Saulkrastu un Jūrmalas virzienā. Saulkrastu apvedceļa (A1) remontdarbu posma izbraukšana var prasīt stundu ceļā. Uz Saulkrastu apvedceļa, braucot Rīgas virzienā, līdz pat nedēļas nogalei satiksmei ir slēgta nobrauktuve uz Rīgas ielu Saulkrastos (V101) un iebraukšana Saulkrastos organizēta pa autoceļu Saulkrasti–Ragana (P6).

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Remonta posmā jāplāno papildu laiku ceļam līdz pat 40 minūtēm.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk luksoforu posmu – astoņi ir uz autoceļa Pūri–Auce–Grīvaiši (P96) posmā no krustojuma ar autoceļu Jelgava–Dobele–Annenieki (P97) līdz krustojumam ar autoceļu Dobele–Krimūnas–Zaļenieki (V1098). Četri luksoforu posmi ir uz autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus (P108) 20 kilometru garā posmā no Ventspils Kuldīgas virzienā. Abu šo remonta posmu izbraukšanai jārēķinās ar stundu.

Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī ievērot luksoforu signālus būvdarbu posmos. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS Latvijas Valsts ceļi mājas lapā www.lvceli.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI