DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Brīvdabas kino vakarā Valmierā par un ap lidošanu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valmieras 737.dzimšanas dienā, 24.jūlijā, aicinām uz brīvdabas kino vakaru laukumā pie Vidzemes Olimpiskā centra. Programmā plkst.22.15 (ierašanās no plkst.22.00) animācijas filma “Augšup” un plkst.00.15 piedzīvojumu filma “Aeronauti”.

Brīvdabas kino vakarā skatītāji aicināti ņemt līdzi savus krēslus vai citus sēžamos (pufs, pleds u.c.) un, izvēloties vietu, ievērot divu metru distanci no citiem apmeklētājiem. Tāpat arī būs iespēja filmu skatīties, iebraucot stāvlaukumā ar savu automašīnu (skaņas signāls tiks nodrošināts ar radiofrekvences palīdzību, pieeju saņemot, iebraucot teritorijā).

737 ir lidotāju skaitlis – Boeing 737 ir viena no populārākajām pasažieru lidmašīnu sērijām. Tāpēc Valmieras dzimšanas dienu, ievērojot visus drošības noteikumus, sagaidīsim gaisā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Animācijas filma “Augšup” (“Up”) ir stāsts par Karlu Fredriksenu, kurš, visu mūžu sapņojot par ceļošanu, 70 gadu vecumā kvēlāko vēlēšanos piepilda. Kopā ar aizrautīgo ceļotāju, astoņus gadus veco Raselu abi dodas neaizmirstamā piedzīvojumā uz vēl neatklātām zemēm. Gaidāma satikšanās ar runājošiem suņiem un eksotiskiem dzīvniekiem. Neizpaliks arī ceļu krustošanās ar ļaundariem. Karls un Rasels kopā iepazīs dzīves daudzkrāsainību.

Filmu latviešu valodā ierunājuši: Uldis Dumpis, Juris Strenga, Toms Ancāns, Dzintars Belogrudovs, Pēteris Šogolovs, Jānis Kirmuška, Valdis Liepiņš u.c.

Piedzīvojumu filma “Aeronauti” (“The Aeronauts") aizved uz 1862.gada Londonu, kur dzīvo Amēlija, jauna atraitne, kura aizraujas ar gaisa balonu vadīšanu, un Džeimss, ambiciozs zinātnieks, kurš gatavs jauniem atklājumiem. Kopā viņi dosies bīstamā ekspedīcijā ar gaisa balonu, lai paceltos tādā augstumā, kādā to līdz šim vēl neviens nav spējis. Balansējot uz izdzīvošanas robežas, cīnoties ar dabas stihijām un retinātā gaisa ietekmi, stāsta varoņi arī sevi ieraudzīs citā gaismā.

Filma būs angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Rūpējoties par savu un līdzcilvēku veselību, brīvdabas kino vakara apmeklētājiem jāievēro drošības noteikumi.

Ja kino apmeklēsi ar automašīnu:

1. Lai iebrauktu teritorijā vai to pamestu, drīkst izmantot tikai automašīnām paredzēto iebraukšanas un izbraukšanas vietu;

2. Seansa laikā automašīnas dzinējam un apgaismojumam jābūt izslēgtam;

3. Izbraucot no teritorijas seansa laikā, atgriešanās nav iespējama.

Ja kino skatīsies, sēžot uz līdzi paņemtā krēsla:

1. Lai ieietu vai izietu no teritorijas, drīkst izmantot tikai gājējiem paredzēto ieeju un izeju;

2. Visu seansa laiku atļauts uzturēties tikai skatītājiem paredzētajā zonā.

! Lūdzam neatstāt bērnus bez uzraudzības.

! Personām ar akūtas elpceļu infekcijas pazīmēm kino vakaru apmeklēt aizliegts.

! Aicinām ikvienu atbildīgi izturēties pret savu un apkārtējo cilvēku veselību.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI