DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Uzsākta divu reģionālo ceļu posmu atjaunošana Dobeles novadā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

16. jūlijā uzsākta seguma atjaunošana reģionālās nozīmes ceļa Tukums-Auce-Lietuvas robeža (Vītiņi) (P104) posmā no 35,067. – 45,455. kilometram.

Būvdarbi paredz ceļa profila labošanu, virsmas apstrādi, kā arī caurteku un autobusu pieturvietu atjaunošanu.

Remontposmā jārēķinās ar ātruma ierobežojumu 50 un 70 km/h.

Remontdarbus veic SIA CBS Igate un to līgumcena ir 629 118 eiro (ar PVN), ko sedz valsts budžets papildu piešķirto 75 miljonu eiro ietvaros. Darbus plānots pabeigt līdz septembrim.

Šodien uzsākti arī seguma atjaunošanas darbi reģionālā autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96) posmā no 11,94. – 26,58. kilometram.

Būvdarbu ietvaros veiks ceļa profila labošanu, virsmas apstrādi, kā arī tiks atjaunotas 14 autobusu pieturvietu platformas.

Arī šajā objektā noteikts ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h.

Darbus veic SIA CBS Igate un to līgumcena ir 972 525 eiro (ar PVN), ko sedz valsts budžets papildu piešķirto 75 miljonu eiro ietvaros. Darbus plānots pabeigt augusta otrajā pusē.

Turpinās ceļa pārbūves darbi šī paša autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96) posmā no krustojuma ar autoceļu Jelgava-Dobele-Annenieki (P97) līdz krustojumam ar autoceļu Dobele-Krimūnas-Zaļenieki–Ūziņi (V1098) (0,00.-11,94. km).

Posmā ir vairāki ar luksoforiem regulējami posmi un braukšanas ātruma ierobežojumi, tāpēc visa remontposma šķērsošana var prasīt vismaz pusstundu.

Ceļa pārbūve paredz izbūvēt jaunu salturīgo un šķembu kārtu, ko pārklās divas kārtas asfalta. Atjaunos tiltus pār Auci un Dorupīti.

Būvdarbus veic SIA Saldus ceļinieks par līgumcenu 6,8 miljoni eiro (ar PVN), ko finansē no valsts budžeta. Būvdarbus plānots pabeigt nākamvasar.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI