DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valmieras dzimšanas dienā būs gaisa jogas nodarbības

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trapeces jeb gaisa joga ir vingrinājumu pildīšana specializētā šūpuļtīklā. Gravitācijas pārvarēšana ļauj izjust prieku kā bērnībā un uzlabo garastāvokli, vienlaikus rūpējoties par veselību. To izmēģināt aicinām Valmieras dzimšanas dienas svētdienā, 26.jūlijā.

Dalībniekiem iepriekšēja pieredze nav nepieciešama, jo nodarbība būs īpaši draudzīga iesācējiem, bet saistoša arī tiem, kuri ir fiziski aktīvi.

Trapeces jogā tiek attīstīts spēks, lokanība un līdzsvars. Pastāvīga nodarbību apmeklēšana samazina stresu, palielina muskuļu izturību, locītavu mobilitāti, atbrīvo skriemeļus no spriedzes, atsvaidzina asinsrites un limfātisko sistēmu un uzlabo gremošanas sistēmu. “Jogā iemīlējos jau vidusskolas laikā (starp citu, tepat – Valmieras Viestura vidusskolā). Gadu gaitā meklēju to jogas veidu, kas mani aizraus visvairāk, un beidzot to atradu! Trapeces joga ir aizraujoša, dinamiska un aktīva,” aicina pasniedzēja Beatrise Roziņa.

Līdzi jāņem ūdens un savs vingrošanas paklājiņš, jāierodas ērtā, pieguļošā treniņtērpā. Nodarbību laiki: plkst.9.00, 9.45, 10.30, 11.30 un 12.15. Nodarbības ilgums: 30 min.

Dalība nodarbībā ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots un nepieciešama pieteikšanās, izdarot to elektroniski šeit.

Dalībniekiem jāizlasa drošības noteikumi un ieteikumi, kas jāņem vērā, lai nodarbība aizritētu veiksmīgi.

Valmieras 737.dzimšanas dienas lidojuma programma šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI