DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Nedēļas nogalē dzēsti 32 ugunsgrēki

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no šī gada 11. jūlija plkst. 6.30 līdz 13. jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 112 izsaukumus – 32 uz ugunsgrēku dzēšanu, 62 uz glābšanas darbiem, bet 18 izsaukums bija maldinājumi.

Svētdien plkst. 01.57 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Gulbenē, kur dega neapsaimniekota divstāvu ēka 130m2 platībā. Plkst. 04.58 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Sestdien plkst. 07.16 VUGD saņēma izsaukumu uz Brīvostas ielu Liepājā, kur izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks – dega cukurbiešu granulu pārkraušanas iekārta un granulas kopumā 351m2 platībā. Plkst. 13.43 uguns izplatīšanos izdevās ierobežot un plkst. 19.09 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Saistībā ar stiprā vēja radītiem postījumiem sestdien VUGD palīdzība bija nepieciešama 28 gadījumos Rīgā, Pierīgā un Vidzemē, galvenokārt, lai novāktu kokus, kas aizšķērsoja ceļu braucamo daļu.

Sestdien ugunsdzēsēji glābēji Aizkrauklē no dīķa izcēla bojāgājušu cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI