DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Autobraucēju ievērībai: uz Jūrmalas šosejas satiksme ir atjaunota pa abām brauktuvēm

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Būvdarbi valsts ceļu tīklā patlaban notiek uz vairāk nekā 60 ceļu posmiem. Tie turpinās arī uz Jūrmalas šosejas (A10), kur būvdarbu gaita ir ļāvusi atcelt ievērojamu daļu no satiksmes ierobežojumiem, un satiksme ir atjaunota pa abām šosejas brauktuvēm. Jūrmalas virzienā ir viena paplatināta josla ar ātruma ierobežojumu 50 km/h. Rīgas virzienā satiksme tiek organizēta pa trim joslām ar ātruma ierobežojumu 70 km/h. Vēl ir iespējami īslaicīgi lokāli satiksmes ierobežojumi.

Uz Tallinas šosejas (A1) Saulkrastu apvedceļā ir trīs luksoforu posmi un divi citi ar priekšrocības ceļa zīmēm. Līdz pat nedēļas nogalei Rīgas virzienā satiksmei būs slēgta nobrauktuve uz autoceļu Saulkrasti–Sēja–Ragana (P6) un arī nobrauktuve no autoceļa P6 Rīgas virzienā. Ir organizēti apbraucamie ceļi. Ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Posms var prasīt pat stundu ceļā.

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Remonta posms prasa ceļā pavadīt pusstundu vai pat vairāk.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk luksoforu posmu – septiņi ir autoceļa Pūri–Auce–Grīvaiši (P96), savukārt garākais remontdarbu posms ir no Ventspils Kuldīgas virzienā (P108) ar pieciem luksoforu posmiem. Abu izbraukšanai var būt nepieciešama stunda.

Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī ievērot visus ierobežojumus un luksoforu signālus būvdarbu posmos. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS Latvijas Valsts ceļi mājas lapā www.lvceli.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI