DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība
4
4

SPKC informē par jaunajiem valstu saslimstības rādītājiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) informē par jaunākajiem saslimstības datiem par Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstīm,  Andoru, Monako, Sanmarīno un Vatikānu, kā ārī citām valstīm*.

Atgriežoties, vai tranzītā izbraucot (piemēram, pārsēšanās lidostā, izbraucat ar auto caur šo valsti) no/caur Zviedrijas, Luksemburgas, Portugāles, Sanmarīno, Rumānijas, Bulgārijas, Horvātijas, Čehijas, Serbijas, Melnkalnes un citas valstis, kuras nav norādītas sarakstā, tai skaitā Krievijas un Baltkrievijas, Latvijā jāievēro 14 dienu pašizolācija.

Informējam, ka SPKC mājaslapai radušās tehniskas problēmas un  līdzko tās tiks novērstas, ar valstu sarakstu un saslimstības rādītājiem varēsiet iepazīties www.spkc.gov.lv

Ja atrodies pašizolācijā un valstij, no kuras atgriezies, saslimstības rādītājs vairs nepārsniedz 16, tad pašizolāciju drīkst pārtraukt.

* atbilstoši Eiropas Padomes “Ieteikums par pagaidu ierobežojumu nebūtiskiem ceļojumiem uz ES un iespējamu šāda ierobežojuma atcelšanu” https://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-9208-2020-INIT/lv/pdf

 

Labs saturs
4
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI