DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Noziedzība

Robežsargi sniedz atbalstu Valsts policijas amatpersonām bruņota laupītāja aizturēšanā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 26.jūnijā, Riebiņu novadā Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes Speciālo operāciju dienesta "Sigma" operatīvā grupa, sniedzot atbalstu Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonām, pēc ilgstošas vajāšanas aizturēja bruņotu veikala laupītāju.

Riebiņu novada Galēnu pagasta apdzīvotā vietā Maltas Trūpi Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes Speciālo operāciju dienesta "Sigma" operatīvā grupa sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonām pēc ilgstošas vajāšanas aizturēja personu, kura, draudot pārdevējai ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu, aplaupīja veikalu.

Aizturēšanas laikā persona uzvedās agresīvi, pretojās un mēģināja sagrābt dienesta ieroci, kā rezultātā robežsargi bija spiesti pielietot fizisko spēku.

Pie vīrieša tika konstatēts pistolei līdzīgs priekšmets un somiņa ar naudu.

Vīrietis ievietots Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta 4. daļas (par laupīšanu, ja tā izdarīta, lietojot šaujamieročus vai sprāgstošas vielas, vai ja tā saistīta ar smagu miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam, vai ja tā izraisījusi citas smagas sekas).

Svētdien, 28.jūnijā, personai piemērots apcietinājums. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI