DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Rīt iepazīstinās ar OECD projekta par mājokļu pieejamību Latvijā rezultātiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šā gada 17. jūnijā Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (turpmāk OECD) ģenerālsekretārs Anhels Gurija (Angel Gurría) un OECD Ekonomikas departamenta un Nodarbinātības, darba un sociālo lietu direktorāta pārstāvji prezentēs Latvijas un OECD sadarbības projekta par mājokļu pieejamība Latvijā rezultātus un sniegs priekšlikumus mājokļu pieejamības veicināšanai.

OECD īstenotā projekta prezentācijā piedalīsies Valsts prezidents Egils Levits, ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs, OECD ģenerālsekretārs Anhels Gurija, kā arī Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Edmunds Valantis un OECD Ekonomikas departamenta un Nodarbinātības, darba un sociālo lietu direktorāta pārstāvji.

Mājokļu pieejamības jautājumi ir noteikti kā vieni no prioritārajiem K.Kariņa valdības rīcības plānā. Tādēļ Ekonomikas ministrija 2019.gada maijā uzsāka sadarbības projektu ar OECD par mājokļu pieejamību Latvijā, kura ietvaros OECD eksperti definēja mājsaimniecības, kas šobrīd nesaņem pietiekamu atbalstu mājokļu pieejamībai, kā arī izstrādāja priekšlikumus efektīvam atbalsta instrumentu kopumam mājokļu pieejamības uzlabošanai Latvijā, cita starpā, pārņemot un pielāgojot arī ārvalstu labo praksi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI