DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs darba vizītē apmeklēs Liepāju

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 13. jūnijā, ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs darba vizītē apmeklēs Liepāju. Vizītes ietvaros ministrs tiksies ar Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāju Jāni Vilnīti, pašvaldības pārstāvjiem, Liepājas SEZ vadību un pilsētas uzņēmējiem, lai iepazītos ar pilsētas ekonomisko aktivitāti un uzņēmējdarbības aktuālajiem jautājumiem.

Viens no vizītes mērķiem ir apzināt situāciju, kā uzņēmējdarbību Liepājā ir ietekmējis Covid-19 vīruss un kādus izaicinājumus uzņēmēji bija spiesti pārvarēt. Ministrs klātienē apmeklēs uzņēmumu “iCotton”, kas, reaģējot uz Covid-19 rezultātā augošo pieprasījumu pēc individuālajiem aizsardzības līdzekļiem, plāno paplašināt ražošanas kompleksu ar inovatīvām kokvilnas auduma izejvielām dažādu higiēnas preču un individuālo aizsarglīdzekļu ražošanai, un nākotnē varētu būt nopietns atbalsts valsts stratēģisko rezervju veidošanai. Ministrs apmeklēs arī “Lauma Fabric”, kas jau ir pārorientējies uz sejas masku ražošanu.

Tāpat plānota tikšanās Liepājas ostā, lai ar tās vadību pārrunātu jauno ostu pārvaldības modeli un iepazītos ar attīstības plāniem,  kā arī bijušā uzņēmuma “Liepājas Metalurgs”  teritorijas apmeklējums, kur plānots attīstīt industriālo parku.

Vizītes ietvaros ministram plānota tikšanās arī ar domes vadību, tekstilnozares un tūrisma uzņēmuma vadītājiem, lai pārrunātu pilsētai un uzņēmējiem aktuālos jautājumus.

Vizīte uz Liepāju būs ministra pirmā reģionālā vizīte.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI