DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

2020. gada 11. jūnijs uz valsts robežas un valsts iekšienē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 11. jūnijā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 28 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 15 robežpārkāpēji, tajā skaitā:

  • Konstatēts viens ārzemnieks ar viltotiem dokumentiem

Pāternieku robežkontroles punktā konstatēts viens no Latvijas izceļojošs Kazahstānas pilsonis, kurš robežsargiem uzrādīja viltotu Lietuvas Starptautisko transportlīdzekļa apdrošināšanas polisi. Viltotais dokuments izņemts. Persona saukta pie administratīvās atbildības.

  • Uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti 10 ārzemniekiem

Terehovas un Silenes robežkontroles punktā konstatēts viens Krievijas un deviņi Ukrainas pilsoņi, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, pārsniegts bezvīzu režīma noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstīs. Lietvedība administratīvā pārkāpuma lietās netika uzsākta.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti sešām personām – diviem Lietuvas, vienam Latvijas, vienam Pakistānas, vienam Ukrainas un vienam Igaunijas pilsonim.


Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu septiņām personām – trīs Lietuvas, diviem Baltkrievijas, vienam Krievijas un vienam Polijas pilsonim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI