DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Uzņēmējdarbība

LTRK: Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai Latgales Biznesa klubam tiešsaistē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK)  Latgales reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Ludzas novada  pašvaldību aicina uzņēmējus piedalīties tiešsaistes LTRK Latgales Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 19. jūnijā, GoToMeeting platformā.

Covid-19 pandēmijas izraisītā krīze skar ikvienu uzņēmēju. Šobrīd ir svarīgi  saglabāt uzņēmumu darbību, nepieciešamības gadījumā spēt tos pārorientēt un attīstīt, kā arī saglabāt darba vietas, lai veicinātu Latvijas uzņēmējdarbības vides attīstību , valsts un tās iedzīvotāju labklājību.

Biznesa kluba pasākumā ar atklāšanas uzrunu un darba kārtības apstiprināšanu uzstāsies LTRK Latgales padomes priekšsēdētājs Mihails Bartaševičs. Par aktualitātēm ar prezentācijām uzstāsies vairāki eksperti – Ludzas novada domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs Biznesa kluba dalībniekus iepazīstinās ar Pašvaldības ietekmi uz darbaspēku un jaunu darba vietu radīšanu, savukārt Nodarbinātības valsts aģentūras Ludzas filiāles vadītājs Edgars Tereško uzņēmējus iepazīstinās ar Ludzas NVA filiāli skaitļos un faktos.

AS Swedbank Uzņēmumu naudas pārvaldības speciāliste Dace Strapcāne Biznesa kluba dalībniekus iepazīstinās ar to, kā e-komercija var palīdzēt pārdzīvot Covid-19 radīto krīzi. LTRK valdes loceklis Jānis Lielpēteris klātesošos iepazīstinās ar LTRK aktualitātēm, kā arī uzstāsies ar prezentāciju par tēmu, kā pārdzīvot Covid-19 krīzi, lai uzņēmumi pārorientētos un attīstītos.

“Laikā, kad uzņēmējdarbības vidē valda nenoteiktība un neskaidrība, uzņēmējiem ir svarīgi nodrošināt ciešu saiti ar politikas veidotājiem, lai rastu risinājumus aktuālajām uzņēmējdarbības vides problēmām. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ar uzņēmēju identificētajiem problēmjautājumiem iepazīstina politikas veidotājus, un LTRK reģionālo padomju diskusijas palīdz precīzi definēt un risināt uzņēmējdarbības vides problēmjautājumus reģionālā griezumā,” norāda LTRK valdes loceklis Jānis Lielpēteris.

Pasākuma noslēgumā norisināsies diskusija, kurā uzņēmējiem būs iespēja uzdot sev aktuālus jautājumus par darbaspēku, uzņēmumu pārorientēšanos, e-komercijas palīdzību Covid-19 pandēmijas izraisītās krīzes pārvarēšanai un citām aktualitātēm.

Dalība pasākumā ir bezmaksas un tikai ar iepriekšēju reģistrāciju.  Lūgums reģistrēties dalībai līdz 18.06.2020. plkst. 15:00, lai saņemtu dalības piekļuvi.

Papildus informācija un reģistrācija: maruta.jukevica@chamber.lv , Tel. 26599991 (Maruta)

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI