DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sagaidi saulgriežu saulīti rīta pārgājienā Valmierā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 20.jūnijā, plkst. 21:00, ievadot Vasaras Saulgriežus un gada garāko dienu,  Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicinās doties pirmajā šī gada pārgājienā “Kur saulīte rotājas” kopā ar aktīvā tūrisma entuziasti Santu Paegli. Aptuveni 12 km garais pārgājiens vedīs gar Gaujas krastiem, un tā laikā smelsimies spēku saulrieta maģijā dabā.

Gauja gluži kā mākslinieka ota ar savu tecējumu iekrāso Valmieru. Vietām tās krasti ar straujo upes plūdumu vijas intensīvā krāsu paletē, citviet dabas rāmajā “gleznā” jaušami citi krāsu toņi. Viss vienuviet – starp četriem tiltiem pār Gauju. Pārgājiena dalībnieki varēs izbaudīt ainaviskos Gaujas krastus, kā ari smelties saulrieta burvības enerģiju Valmierā!  

Pārgājiens būs apļveida, un tā sākums un noslēgums plānots pie Valmieras Tūrisma informācijas centra (Rīgas ielā 10). Pasākums ilgs aptuveni 3 stundas, un tas būs vidējas grūtības pakāpes. Pārgājiena laikā plānota vieta atpūtai, kur ikviens varēs baudīt sev līdzi paņemtās uzkodas un dzeramo ūdeni. Tāpat arī dalībnieki tiek aicināt līdzi savus ņemt pieres vai kabatas lukturīšus.

Dalības maksa pārgājienā – 4 EUR no personas, apmaksu veicot līdz pārgājiena dienai Valmieras Tūrisma informācijas centrā. Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc dalību lūgums pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni 26332213, rakstot e-pastu tic@valmiera.lv vai klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā

Maršruts būs marķēts dabā ar balti-zilu marķējumu un pēc pasākuma būs pieejams ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam. Aicinām ikvienu doties dabā un, ievērojot visus drošības pasākumus, pavadīt laiku aktīvi Valmieras pusē! Citi pastaigu un velo maršruti pieejami šeit.

Nākamais aktīvās atpūtas pasākums plānots 26.jūlijā, kad kopā ar aktīvā tūrisma entuziasti Santu Paegli dosimies velobraucienā “Valmierai 737”, viesojoties arī  Valmieras minerālūdens ņemšanas vietā. Vairāk informācijas par pasākumu tuvākajā laikā vortālā visit.valmiera.lv!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI