DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

No 9. jūnija būs atvērta Pozitīvo sajūtu telpa Liepājā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau no nākamās otrdienas, 9. jūnija, darbu atsāks Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde, maņu un sajūtu istaba “Pozitīvo sajūtu telpa”, kur bērni kopā ar vecākiem dažādos veidos varēs relaksēties un iegūt jaunu pieredzi.

Pozitīvo sajūtu telpa ir atpūtas un relaksācijas vieta bērniem, kur iespējams darboties gan individuāli, gan kopā ar saviem ģimenes locekļiem. Darbošanos Pozitīvo sajūtu telpā var pielīdzināt sava veida terapijai.

Apmeklējuma laikā, izmantojot dažādus gaismas objektus, ūdens gultu, bumbu vannu, interaktīvo grīdu un citu speciālo aprīkojumu, ir iespēja attīstīt un nostiprināt pozitīvas emocijas un sajūtas, vienlaikus rodot mieru no ikdienas steigas, atverot sevi pozitīvai komunikācijai, uzlabojot savstarpējo komunikāciju, attīstot un pilnveidojot dažādas maņas.

“Esmu strādājusi ar dažāda vecuma apmeklētājiem gan izglītības, gan medicīnas iestādēs.  Šobrīd jau trešo gadu esmu arī mentors un brīvajā laikā vadu jogas nodarbības. Darbā ar klientiem mani vienmēr ir saistījušas alternatīvas pieejas veselības un vispārējās labsajūtas veicināšanā. Pozitīvo sajūtu telpa ir vieta, kur šīs pieejas varu īstenot. Nodarbības Pozitīvo sajūtu telpā tiek pielāgotas ikvienam, neatkarīgi no vecuma un vajadzībām,” sacīja Pozitīvo sajūtu telpas speciāliste, logopēde Rita Reiha.

Ciemos tiek aicinātas ģimenes ar bērniem, darba kolektīvi, bērni ar īpašām vajadzībām, cilvēki pēc pārciestām veselības problēmām un ikviens, kurš vēlas veltīt mirkli sev.

Atkarībā no apmeklētāju vēlmēm, kopā mācīsimies relaksēties, sarunāties, radoši darboties, modinot spēju sadzirdēt pašam sevi. 

Pozitīvo sajūtu telpa atrodas Dunikas ielā 9/11, Liepājas Kompleksās sporta skolas telpās, 3. stāvā. Vairāk informācijas: https://www.liepaja.lv/pozitivo-sajutu-telpa/.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI