DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

16. jūnijā iznāks bērnu tiesībām veltīts žurnāla “Jurista Vārds” dubultnumurs

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 1. jūnijā, atzīmējam Starptautisko bērnu aizsardzības dienu! Šai sakarā informējam, ka pēc divām nedēļām, 16. jūnijā, iznāks bērnu tiesībām veltīts žurnāla “Jurista Vārds” dubultnumurs, kurā varēs iepazīties ar vairāk nekā desmit ekspertu viedokļiem - publicēšanai tiek gatavoti advokātu, notāru, tiesu izpildītāju, mediatoru, tiesnešu u.c. lietpratēju raksti.

Īpašs tematisks akcents šajā “Jurista Vārdā” tiks likts uz bērna tiesisko situāciju un interešu aizsardzību vecāku šķiršanās gadījumā. Tai skaitā, par bērna pārrobežu nolaupīšanu un atgūšanu, valsts iestāžu atbalstu šādās problematiskās situācijās, uzturlīdzekļiem, saskarsmes tiesībām, metodēm vecāku savstarpējās sapratnes veicināšanai utt.

Par iespējām iegādāties

Žurnālu varēs iegādāties VSIA “Latvijas Vēstnesis” Klientu centrā Bruņinieku ielā 53, ar pasta piegādes starpniecību vai lasīt elektroniski (abonējot vai pērkot atsevišķu e-žurnālu). Kontakti interesentiem: 67311161 vai abonenti@lv.lv.

(!) Ja vēlaties būt droši, ka varēsiet nopirkt 16. jūnija žurnāla numuru, rezervējiet to, sūtot pieteikuma vēstuli uz abonenti@lv.lv, un saņemiet Bērnu tiesību aizsardzības dienai veltīto dubultnumuru Jūsu izvēlētā veidā.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI