DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
29. maijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina pieteikt projektus “Tradicionālo kultūras pasākumu finansēšanas konkursa” pasākumiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai nodrošinātu tradicionālo kultūras pasākumu norisi Rīgā 2020. gadā, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina pieteikt projektus “Tradicionālo kultūras pasākumu finansēšanas konkursa” otrā pusgada pasākumiem – “Rīgas svētkiem 2020”, Mūsdienu kultūras forumam “Baltā nakts 2020”, kā arī Lāčplēša dienas, Latvijas Republikas proklamēšanas 102. gadadienas, Ziemas saulgriežu, Adventa un Ziemassvētku laika pasākumiem.

“Rīgas svētki 2020” šogad notiks no 14. līdz 16. augustam un šī gada svētku tēma – Pastaiga pa Rīgu. Atšķirībā no citiem gadiem šogad pilsētas svētkos nebūs iespēja pulcēties vienkopus lielos un vērienīgos pasākumos krastmalā un pilsētas centrālajos laukumos, bet tas noteikti nemazinās mūsu kopību un skaistas dzimšanas dienas svinības.

Savukārt Mūsdienu kultūras foruma “Baltā nakts 2020” norise plānota no 5. septembra pēcpusdienas līdz 6. septembra agram rītam.

Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 2020. gada 16. jūnija plkst. 17.00 RD IKSD, Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, kā arī elektroniskā formātā jānosūta uz e-pasta adresi konkurss.pasakumi@riga.lv. Tālrunis informācijai: 67043670.

Līdz 2020. gada 20. augusta plkst. 17.00 tiks gaidīti pieteikumi Lāčplēša dienas, Latvijas Republikas proklamēšanas 102. gadadienas atzīmēšanai, kā arī Ziemas saulgriežu, Adventa laika un Ziemassvētku norišu projektiem.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti, tostarp konkursa darba uzdevums “Rīgas svētkiem 2020” un mūsdienu kultūras forumam “Baltā nakts 2020”, atrodams Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv sadaļā “Finansēšanas konkursi”.

Projektu pieteicējiem, sagatavojot pieteikumus, jāņem vērā valstī noteiktie ierobežojumi un rekomendācijas publisko pasākumu organizēšanai, kā arī Kultūras ministra rīkojums “Par sociālās distancēšanās nodrošināšanu kultūras norišu vietās”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI