DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. maijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 2020.gada 25.jūnija Rīgas 79.pasta nodaļa pakalpojumus sniegs jaunās telpās

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2020.gada 25.jūnija Rīgas 79.pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās tirdzniecības centrā Gaiļezers Gaiļezera ielā 8. Sakarā ar telpu maiņu un nepieciešamajiem darbiem pārcelšanās sekmīgai nodrošināšanai 19.jūnijā Rīgas 79.pasta nodaļa līdzšinējās telpās Hipokrāta ielā 7 strādās līdz plkst.14. Latvijas Pasts aicina klientus izvērtēt nodaļu apmeklējuma nepieciešamību un maksimāli izmantot iespējas pieteikties pasta pakalpojumiem attālināti.

Rīgas 79.pasta nodaļas jaunās telpas atrodas netālu no līdzšinējās atrašanās vietas, tās būs komfortablākas kā klientiem, tā darbiniekiem, nodrošinot pozitīvu vidi un piedāvājot atjauninātu preču sortimentu. Pasta nodaļa jaunajās telpās darbu uzsāks 25.jūnijā, bet sakarā ar telpu maiņu un nepieciešamajiem darbiem pārcelšanās sekmīgai nodrošināšanai 19.jūnijā nodaļa līdzšinējās telpās Hipokrāta ielā 7 strādās līdz plkst.14.

Pasta nodaļas jaunajās telpās nodrošināta ērta piekļuve jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem un apmeklētājiem ar kustību traucējumiem.

Ārkārtējās situācijas periodā līdz turpmākajiem lēmumiem Rīgas 79.pasta nodaļai ir mainīts darbalaiks: pirmdienās–piektdienās no plkst.9 līdz 19.

Latvijas Pasts šajā periodā aicina maksimāli izmantot uzņēmuma mobilās lietotnes iespējas, kas ļauj pakalpojumiem pieteikties attālināti un nodaļā ierasties tieši uz sava pakalpojuma saņemšanu, kā arī pāradresēt ienākošos reģistrētos sūtījumu uz kādu no Latvijas Pasta pakomātiem.

Attālinātās pieteikšanās pakalpojums pieejams iOS un Android ierīcēs – lai to izmantotu, nepieciešams lejuplādēt Latvijas Pasta mobilo lietotni, izvēloties konkrētu pasta nodaļu, kas atzīmēta ar biļetes simbolu sadaļā Pieteikties rindā. Latvijas Pasta mobilo lietotni iespējams nolādēt te:

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/pasts/id671598972?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.pasts.app

Rīgas 79.pasta nodaļas klienti par pasta nodaļas adreses izmaiņām tiks informēti ar īpašiem paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija pieejama arī pasta nodaļas līdzšinējās telpās Hipokrāta ielā 7.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI