DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. maijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Kurzemes Biznesa klubam tiešsaistē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Liepājas pilsētas  pašvaldību aicina uzņēmējus piedalīties trešajā tiešsaistes LTRK Kurzemes Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 3. jūnijā, GoToMeeting platformā.

Pandēmijas izraisītā krīze skar ikvienu uzņēmēju.  Šobrīd ir svarīgi izprast un apskatīt uzņēmēju izvirzītās aktuālās tēmas, lai krīzes laikā Latvijas uzņēmēji spētu rast atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem, kas rezultētos veiksmīgā rīcībā, saglabājot un uzlabojot uzņēmumu darbību.

Pasākumā, kas šoreiz veltīts Liepājas uzņēmēju atklātai diskusijai ar tēmu “UZŅĒMĒJDARBĪBAS KODS – diskusija par jaunās biznesa vides stratēģiju”, atklāšanā ar uzrunām uzstāsies LTRK padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis, LTRK Kurzemes nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičs, un Liepājas pilsētas Domes priekšsēdētājs Jānis Vilnītis.

“Covid-19 krīze ir radījusi milzu neskaidrību visā pasaulē. Tomēr krīzes brīži ir lieliska iespēja straujai izaugsmei, ja vien ir skaidra stratēģija un rīcības plāns. Latvija ir labi veikusi pirmos soļus vīrusa veselības krīzes pārvarēšanai. Īstenojot skaidru stratēģiju, Latvija var strauji attīstīsies. Skaidrs, ka tikai kvalitatīvi mijiedarbojoties uzņēmējiem ar valsti un pašvaldību būs iespēja izaugsmei,” norāda LTRK Kurzemes nodaļās vadītājs Ralfs Minkevičs.

Kurzemes biznesa klubā plānots aktualizēt un apskatīt Liepājas uzņēmēju izvirzītās šī brīža aktualitātes. Pasākuma ietvaros norisināsies top līderu diskusija par Liepājas uzņēmēju izvirzītajām tēmām. Diskusijā piedalīsies tādi eksperti kā LTRK padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis, ALTUM valdes loceklis Jēkabs Krieviņš, Liepājas pilsētas Domes priekšsēdētājs Jānis Vilnītis,  LSEZ Pārvaldnieka vietnieks attīstības jautājumos Uldis Hmieļevskis un AS Swedbank Lielo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs Lauris Mencis.

Pasākumā norisināsies tīklošanās, kurā Biznesa kluba dalībniekiem būs iespēja uzstāties ar pašprezentācijām, lai iepazīstinātu citus dalībniekus ar savu uzņēmumu un tā darbību, kā arī dalīties ar saviem pieredzes stāstiem, lai iedvesmotu un sniegtu padomus citiem uzņēmējiem.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, papildu informācija: santa.eizenarma@chamber.lv | T. 29757233 (Santa)

Programma un reģistrācija pasākumam obligāta tiešsaistē, izmantojot saiti: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-liepaja/register

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI