DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
25. maijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kuldīgā nedēļas nogalē notiks divi auto kino seansi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

29. un 30. maijā Kuldīgā, Pilsētas laukumā notiks divi auto kino seansi, kas dos iespēju baudīt kino uz lielā ekrāna, neizkāpjot no automašīnas. Seansi sāksies 21.30, iebraukšana Pilsētas laukumā būs no 20.30, to organizēs no Piltenes ielas puses (iepretī “Swedbank”). Biļetes pieejamas tikai iepriekšpārdošanā internetā www.bilesuserviss.lv, cena: 8 EUR par automašīnu.

Skaņu nodrošinās radiofrekvence, kuru saņemsiet, iebraucot stāvlaukumā.  Tā kā autostāvvietu skaits Pilsētas laukumā ir ierobežots, aicinām biļetes iegādāties laikus. Filmas demonstrēs oriģinālvalodā ar subtitriem latviešu valodā.

Piektdien, 29. maijā, demonstrēs filmu “Uz nažiem” (“Knives out”, 2019) Aizraujošā detektīvfilma risinās ap kuplas ģimenes patriarha Harlana Trombija slepkavību. Harizmātiskajam un skrupulozajam detektīvam Benuā Blankam, ko atveido aktieris Daniels Kreigs, acumirklī kļūst skaidrs – slepkavību ir pastrādājis kāds no Trombija plašās ģimenes locekļiem. Bet kurš tieši? Filmas garums: 2h 11min.

Savukārt sestdien, 30. maijā, rādīs biogrāfisku drāmu “Mollijas spēle” (“Molly's Game”, 2017). Pēc neveiksmes profesionālas slēpotājas karjerā Mollija Blūma atver pagrīdes klubu pokera spēlētājiem. Nelegālais klubs kļūst ļoti populārs, bet bizness – ļoti ienesīgs, un drīz vien Mollija kļūst par “pokera princesi”. Tad pienāk brīdis, kad viņa nokļūst FIB redzeslokā. Filmas garums: 2 h 20 min.

Uzmanību! Saistībā ar auto kino seansiem no 29. maija 6.00 līdz 31. maija 6.00 satiksmei būs slēgts Pilsētas laukums, Liepājas ielas posms no Piltenes ielas līdz puķu tirdziņam un brauktuve no Liepājas ielas līdz Pilsētas laukumam 3.

Kino apmeklētājus aicinām iezīties ar sanitāro protokolu un auto kino apmeklējuma noteikumiem:

  • Teritorijā drīkst iebraukt tikai ar vieglo automašīnu;
  • Vienā mašīnā drīkst atrasties viens cilvēks vai cilvēki no vienas mājsaimniecības;
  • Automašīnu drīkst novietot tikai norādītajās vietās;
  • Seansa laikā nedrīkst izkāpt no automašīnas, tomēr, ja to ir nepieciešams darīt vai ir vajadzīga palīdzība, jāizmanto automašīnas avārijas gaismas, pievēršot tehniskā personāla uzmanību;
  • Izbraucot no teritorijas seansa laikā, atgriešanās nav iespējama;  
  • Pēc seansa beigām no laukuma jāizbrauc nekavējoties.

Pasākumu organizē Kuldīgas novada pašvaldības Kultūras nodaļa un Aktīvās atpūtas centrs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI