DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

PMLP lūdz apmeklējot klientu apkalpošanas zāles lietot sejas aizsegu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ņemot vērā COVID-19 dēļ izsludināto ārkārtējo situāciju un potenciālo infekcijas izplatīšanās risku, Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (turpmāk – Pārvalde) lūdz klientus, kuri vēlas saņemt pakalpojumus klātienē, no 22.05.2020. ievērot papildu drošības pasākumu COVID-19 izplatības mazināšanai un izmantot sejas aizsegu.

Pārvaldes prioritāte ir klientu un darbinieku drošība un veselība, kā arī pulcēšanās izraisīto risku maksimāla ierobežošana. Sejas masku lietošana ir solidaritātes izpausme, kuras mērķis ir pasargāt no inficēšanās apkārtējos – Pārvaldes klientus un darbiniekus. Tāpēc stingri lūdzam apmeklētājus, kuri uzturas klientu apkalpošanas zālē, valkāt mutes un deguna aizsegu. Par sejas aizsegu var kalpot lakats, šalle, respirators, mājās šūta vai pirkta sejas maska.

Tāpat, lai samazinātu uzturēšanās laiku klientu apkalpošanas zālē un saskarsmi ar citiem apmeklētājiem, aicinām Pārvaldes klientus uz pakalpojuma saņemšanu ierasties precīzi pieteiktajā laikā – ne agrāk, ne vēlāk.

Ar praktisku informāciju par pareizu sejas aizsega lietošanu aicinām iepazīties Slimību profilakses un kontroles centra izveidotajā infografikā: https://bit.ly/3g2kFj8

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI