DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. maijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

LPS notiks diskusija par Valsts civilās aizsardzības plānu un krīzes laikā gūto pieredzi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 12.maijā plkst.10.00 Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) priekšsēdis Gints Kaminskis klātienē tiksies ar iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu, lai diskutētu par Valsts civilās aizsardzības plāna pasākumiem un pārrunātu krīzes laikā iegūto pieredzi.

Interesenti diskusiju varēs skatīties video tiešraidē ŠEIT vai LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides-Videoarhīvs”. Tiešraides laikā būs iespēja uzdot jautājumus, sūtot tos uz e-pasta adresi: tiesraide@lps.lv.

Sanāksmē piedalīsies iekšlietu ministrs S.Ģirģens, LPS priekšsēdis G.Kaminskis, Valsts policijas priekšnieka p.i. Andrejs Grišins, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks Kristaps Eklons, LPS Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētājs, Rundāles novada domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis, Rīgas pašvaldības policijas priekšnieka p.i. Andrejs Aronovs un LPS padomnieks Aino Salmiņš.

Tikšanās laikā plānots pārrunāt iesaistīto pušu viedokli un sniegt priekšlikumus Valsts civilās aizsardzības plāna projekta pasākumu un uzdevumu izstrādei, kā arī diskutēt par ieceri veidot iespējamo vienoto krīzes vadības centru. Tāpat pasākuma dalībnieki dalīsies vērtīgā pieredzē par iegūtajām pirmajām mācībām ārkārtējās situācijas laikā, lai kopīgi sekmīgi plānotu veicamos uzdevumus nākotnē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI