DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

No amata atkāpjas Kultūras un sporta centra „Daugavas stadions” pagaidu valdes loceklis G. Zālītis

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Izglītības un zinātnes ministrija 2020. gada 30. aprīlī ir saņēmusi VSIA „Kultūras un sporta centrs „Daugavas stadions”” un SIA „Tenisa centrs „Lielupe”” pagaidu valdes locekļa Gunta Zālīša iesniegumus par atkāpšanos no amata. G. Zālītis ir apliecinājis gatavību turpināt pildīt amata pienākumus vismaz mēnesi, kamēr netiks iecelts jauns valdes loceklis.

Lai nodrošinātu tiesību aktiem atbilstošu VSIA „Kultūras un sporta centrs „Daugavas stadions”” un SIA „Tenisa centrs „Lielupe”” pārvaldību un kapitālsabiedrību institūciju rīcībspēju, pamatojoties uz Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 31.panta astotās daļas 2.punktu tuvākā mēneša laikā abās kapitālsabiedrībās plānots iecelt pagaidu valdes locekli, kurš atbilst šo amatu ieņemšanai nepieciešamajiem profesionalitātes un kompetences kritērijiem.

Vienlaikus Izglītības un zinātnes ministrija šobrīd vērtē jautājumu par sporta nozares kapitālsabiedrību pārvaldību un pēc attiecīga izvērtējuma pabeigšanas tiks lemts par valdes locekļa nominācijas procesa uzsākšanu un atklāta konkursa izsludināšanu.

Valsts kapitāla daļu turētāja pārstāvis, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietnieks – Sporta departamenta direktors Edgars Severs pateicas G. Zālītim par ieguldījumu VSIA „Kultūras un sporta centrs „Daugavas stadions”” un SIA „Tenisa centrs „Lielupe”” darbības nodrošināšanā un sporta nozarei nozīmīgu sporta infrastruktūras attīstības projektu īstenošanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI