DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Kurzemes Biznesa klubam tiešsaistē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Talsu novada pašvaldību aicina uzņēmējus piedalīties otrajā tiešsaistes LTRK Kurzemes Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 6. maijā, GoToMeeting platformā.

Pandēmijas izraisītā krīze skar ikvienu uzņēmēju.  Ir svarīgi, lai krīzes laikā Latvijas uzņēmumi spētu saglabāt savu darbību vai pārstrukturizēties darbībai citā nozarē, kā arī lūkoties jaunu iespēju virzienā.

Pasākumā, kas šoreiz veltīts Talsu uzņēmēju atklātai diskusijai ar tēmu “KRĪZE vai IESPĒJA”, atklāšanā ar uzrunām uzstāsies LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa, Talsu novada Domes priekšsēdētājs Dainis Karols un LTRK Kurzemes nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičs.

Kurzemes biznesa klubā plānotas vairākas prezentācijas, LTRK padomes locekle, SIA “PRO invest.lv” valdes priekšsēdētāja Lienīte Skaraine iepazīstinās dalībniekus ar aktuālajiem risinājumiem krīzes ietekmes mazināšanai, savukārt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras LIAA direktors Kaspars Rožkalns uzstāsies ar prezentāciju “Ko darīt šodien, lai izdotos rīt?”.

Tāpat biznesa kluba dalībniekiem būs iespēja uzzināt to, kā efektīvi pārstrukturizēt uzņēmumu. Par šo tēmu ar profesionāliem padomiem dalīsies Deloitte Latvia vecākais projektu vadītājs Jānis Dzenis. Savukārt Swedbank vecākā ekonomiste Agnese Buceniece iepazīstinās klātesošos un iesaistīs kopīgā diskusijā un pieredzes apmaiņā par  tēmu – Ekonomika vīrusa gūstā.

Pasākuma ietvaros dalībniekiem būs iespēja dalīties ar saviem pieredzes stāstiem, lai iedvesmotu un dalītos padomos ar citiem uzņēmējiem. Noslēgumā  norisināsies tīklošanās, kur uzņēmējiem būs iespēja uzstāties ar pašprezentācijām, lai iepazīstinātu citus dalībniekus ar savu uzņēmumu un tā darbību.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, papildu informācija: santa.eizenarma@chamber.lv | T. 29757233 (Santa).

Programma un reģistrācija pasākumam obligāta tiešsaistē, izmantojot saiti: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-talsi/register.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 2600 individuāli biedri un aptuveni 60 uzņēmēju biedrības. LTRK individuālo biedru – uzņēmumu – apgrozījums 2018.gadā pārsniedza 16,75 miljardus eiro. Kopējais pārstāvēto juridisko biedru skaits ir lielāks par 5700.

LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

LTRK ir pilntiesīga starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības kameru tīklojuma - vairākus gadu simtus darbības pieredzi uzkrājušo un divdesmit miljonu visas pasaules uzņēmēju apvienojošo Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) - biedre.

Biedrība ir viena no vecākajām Latvijas nevaldības organizācijām – LTRK ir uzņēmēju balss un atbalsts jau 80.gadu!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI