DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Par SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” daudzdzīvokļu māju centralizētās siltumapgādes pārtraukšanu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atbilstoši izmaiņām laika prognozē un gaidāmajam diennakts vidējās gaisa temperatūras pieaugumam no 5. maija tiks sākta centralizētās siltumapgādes pakalpojumu pārtraukšana SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) apsaimniekotajās daudzdzīvokļu mājās, kuru plānots pabeigt līdz 10. maijam.

Neraugoties uz to, ka 16. aprīlī RNP informēja par centralizētās siltumapgādes pakalpojumu pārtraukšanas uzsākšanu no 11. maija, ņemot vērā šobrīd pieejamo laika prognozi, tā tiks sākta gandrīz nedēļu ātrāk.

Līdz centralizētās siltumapgādes pakalpojumu pārtraukšanai, pavasarim raksturīgajos mainīgajos laika apstākļos, kad dienas laikā temperatūra var pārsniegt +12 un vairāk grādus, bet nakts laikā nokristies arī zem 0 grādiem, daudzdzīvokļu māju automatizētā siltumapgādes sistēma efektīvi veic automātisku siltuma padeves sistēmas pielāgošanos āra gaisa temperatūras svārstībām, tādējādi nodrošinot, ka pavasara sezonā mājas netiek pārkurinātas un siltumenerģija apkurei tiek patērēta tikai nepieciešamajā apjomā, uzturot dzīvokļos komfortablu temperatūru.

Aizvadītajā gadā centralizētā siltumapgādes pārtraukšana tika uzsākta 23. aprīlī, tomēr šajā gadā vidējās gaisa temperatūras ir zemākas nekā aizvadītajos gados. Jāatzīmē, ka šogad līdz 30. aprīlim RNP vēl nav saņēmis nevienu kopības lēmumu par apkures atslēgšanu.

Ja Jums rodas aizdomas, ka automatizētā apkures sistēma nefunkcionē atbilstoši āra temperatūras svārstībām, lūgums pieteikt šo problēmu, zvanot PS “Siltumserviss Rīga” (SSR) uz bezmaksas diennakts tālruni 80000610 vai aizpildot pieteikuma formu SSR mājas lapā http://www.siltumserviss.lv/zino, vai uz RNP informatīvo tālruni 8900 darba dienās no plkst. 8:00 līdz plkst. 20:00.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI