DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK ar partneriem aicinās atbalstīt Latvijas uzņēmumus izsludinot Latvijas Labuma dienas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) kopā ar partneriem ar kampaņu  “Latvijas Labuma dienas”, kas norisināsies no 1.05. līdz 4.05., aicinās iedzīvotājus īpaši atbalstīt Latvijas uzņēmumus, iegādājoties vietējos produktus un pakalpojumus, lai mazinātu pandēmijas izraisītās sekas un kopīgiem spēkiem tās pārvarētu.

Ir svarīgi, lai Latvijas uzņēmumi turpinātu strādāt, cilvēkiem saglabātos ieņēmumi un darbavietas, un, pandēmijai beidzoties, ekonomika varētu atsākt darboties ar pilnu jaudu.

Tāpēc aicinām  Latvijas Labuma dienās iesaistīties gan iedzīvotājus, gan vietējos produktu ražotājus un pakalpojumu sniedzējus, sevišķi piedāvājot Latvijas produkciju iegādāties tieši digitālajās platformās.

 “Mēs paši to neapzinoties, veicot pirkumus, ikdienā lemjam - atlaist vai neatlaist no darba mūsu tautiešus. Šobrīd ir ārkārtīgi svarīgi izdarīt pareizās izvēles - pirkt vietējo, lai nauda paliek ģimenē, kuru saucam par Latviju!" saka  LTRK Valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš

Ikviens Latvijas uzņēmums ir  aicināts iesaistīties kampaņā, lietojot īpašās vietējā produkta atpazīšanas zīmes un plakātus ar “Latvijas Labums” identitāti, kurus iespējams lejupielādēt www.latvijaslabums.lv  un izcelt savus Latvijā radītos produktus un pakalpojumus. Tāpat arī aicinām piedalīties  Latvijas Labuma dienas popularizēšanā sociālajos tīklos ar saviem ierakstiem, lietojot tēmturus #Latvijaslabums #ieperkosLatvijai

“Mums katram ir viegli un ļoti vērtīgi izkopt lokālpatriotismu. Atliek tik nedaudz iedziļināties marķējumā vai apskatīties kodu uz olas, lai saprastu, vai konkrētā ola ir dēta Latvijā. Uz pārtikas produktiem meklējam LV burtus un tādā veidā izvēloties Latvijas labumus mēs katrs ieguldām Latvijas valsts nākotnē. Mēs ieguldām savā un mūsu bērnu nākotnes Latvijā.” komentē Balticovo komunikācijas un attīstības direktors Toms Auškāps

Ja vien iespējams, mums ir jāizmanto krīze kā iespēja kļūt vēl elastīgākiem, ātrākiem, mainīties un pielāgoties spējīgākiem. Jo konkurence nekur nezudīs – ne krīzes laikā, ne pēc krīzes. Mēs nevaram cerēt, ka mūsu pakalpojumu vai preci izvēlēsies tikai tādēļ, ka tā ir ražota Latvijā. Tai ir jābūt arī konkurētspējīgai. Konkurence virza uz priekšu attīstību, un es esmu pilnīgi pārliecināts, ka daudzi Latvijas uzņēmumi var pārliecinoši konkurēt ne tikai iekšējā, bet arī eksporta tirgos. Vienlaicīgi, ja jūs iedvesmo kāda Latvijas uzņēmuma neatlaidība vai pārsteidz un iepriecina tā radītie produkti un pakalpojumi, šis ir īstais brīdis to apliecināt, izvēloties šo piedāvājumu.” uzsver LMT prezidents Juris Binde

“Citadele ir Baltijas banka un esam šeit, lai atbalstītu Baltijas ekonomiku gan labos, gan sliktos laikos. Mēs gribam atbalstīt visu, kas ir vietējais - tas attiecas uz lieliem uzņēmumiem, vidējiem uzņēmumiem, maziem uzņēmumiem un iedzīvotājiem. Arī Citadele šodien uzsāks kampaņu, aicinot Latvijas Labuma dienās atbalstīt vietējos uzņēmumus. Esam apzinājuši savus Latvijas Labuma klientus no dažādajām nozarēm, un mums jau ir pirmie sadarbības uzņēmumi, kas pievienojās, piemēram, Liepkalni Maiznīca, Grasbergs iveikals, Auzmeņa Kebabs, LaPizza Rēzeknē, Divi naži Liepājas Pētertirgus paviljonā un daudzi citi, kurus bankas kanālos celsim saulītē,” stāsta Vladislavs Mironovs, Citadeles valdes loceklis.

Latvijas Labums ir dzīva kustība, kuras mērķis ir ilgtermiņā Latvijas iedzīvotājiem mācīt izvēlēties vietējos labumus. Ja atbalstīsim savējos, atbalstīsim arī katrs sevi.

Kopā mēs celsim Latvijas ekonomiku un palīdzēsim saglabāt darbu mūsu pašu cilvēkiem - draugiem, radiem, kaimiņiem, ļaujot mums visiem kopā noturēties un neapstāties.

Izvēloties vietējo, mēs izvēlamies savu turpinājumu!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI