DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Latgales Biznesa klubam tiešsaistē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Latgales reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank aicina uzņēmējus piedalīties pirmajā tiešsaistes LTRK Latgales Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 30. aprīlī, GoToMeeting platformā.

Pandēmijas izraisītā krīze skar ikvienu uzņēmēju.  Ir svarīgi, lai krīzes laikā Latvijas uzņēmumi spētu saglabāt savu darbību vai pārstrukturizēties darbībai citā nozarē, un  krīzei beidzoties, ekonomika var atsākt darboties ar pilnu jaudu.

Latgales Biznesa klubā plānotas vairākas prezentācijas, kas iepazīstinās dalībniekus ar uzņēmējdarbības aktualitātēm, pieejamo valsts un Daugavpils pilsētas plānoto un Eiropas Savienības piedāvāto atbalsta instrumentu kopumu COVID-19 krīzes mazināšanai.

Par aktualitātēm ar prezentācijām uzstāsies vairāki eksperti – Daugavpils pilsētas domes attīstības departamenta vadītāja Daina Krīviņa iepazīstinās ar Daugavpils pilsētas aktualitātēm, savukārt Ekonomikas padomnieks Eiropas komisijas pārstāvniecībā Latvijā Mārtiņš Zemītis ar pieejamo Eiropas atbalstu Latvijas uzņēmējiem. Tāpat Biznesa kluba dalībniekiem būs iespēja uzzināt par LTRK biedru interešu pārstāvību COVID-19 ekonomisko seku mazināšanai ar kurām iepazīstinās LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa. ALTUM Latgales reģiona vadītāja Vita Pučka Biznesa kluba dalībniekus iepazīstinās ar pieejamajiem ALTUM finanšu instrumentiem. Swedbank vecākā ekonomiste Agnese Buceniece klātesošos iepazīstinās un iesaistīs kopīgā diskusijā un pieredzes apmaiņā par  tēmu – Ekonomika vīrusa gūstā.

Pasākuma noslēgumā uzņēmējiem būs iespēja uzdot sev aktuālus jautājumus par pieejamajiem atbalsta instrumentiem, to saņemšanu un  izmantošanu.

Dalība pasākumā ir bezmaksas un tikai ar iepriekšēju reģistrāciju. Lūgums reģistrēties dalībai līdz 29.04.2020. plkst. 15:00, lai saņemtu dalības piekļuvi.

Papildus informācija: marina.terza@chamber.lv , Tel. 22055036 (Marina)

Reģistrācija: : https://ej.uz/DaugavpilsPasakumi

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI