DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Bordāns: jaunais VZD ģenerāldirektora amata kandidāts jāmeklē atklātā konkursā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 20. aprīlī, tieslietu ministrs Jānis Bordāns nosūtīja vēstuli Valsts kancelejai ar lūgumu rīkot atklātu konkursu uz Valsts zemes dienesta ģenerāldirektora amatu.

J.Bordāns: “Mēs meklējam augsti kvalificētu pārmaiņu vadītāju. Mainās ne tikai tehnoloģijas un biznesa vide, bet arī izpratne par valsts pārvaldes lomu procesu un pakalpojumu nodrošināšanā. Tieši tāpēc Valsts zemes dienestam jākļūst par līderi šo tendenču ieviešanā. Valsts zemes dienests un tā darbinieki ir ar milzīgu potenciālu, tāpēc būšu gandarīts konkursā redzēt nākotnes vadītāju ar izcilām inovācijas un efektivizācijas spējām un zināšanām, t.sk. informācijas tehnoloģiju jautājumos. Aicinu ikvienu interesentu sekot līdzi Valsts kancelejas mājaslapā publicētajām vakancēm un pieteikties uz to, tiklīdz šī vakance tiks publicēta.”

Pirms konkursa rīkošanas tieslietu ministrs J.Bordāns pārrunās ar Valsts kanceleju pretendentiem izvirzītās prasības un konkursa nolikumu, kā arī citas nepieciešamās detaļas, lai nodrošinātu veiksmīgu un caurspīdīgu konkursa norisi.

Valsts kanceleja informēs par turpmāko konkursa norises gaitu. Konkurss tiks izsludināts maijā.

Papildu informācija:

Ņemot vērā tieslietu ministrs J.Bordāna ierosinātās disciplinārlietas izmeklēšanā konstatēto - ar 2020. gada 7. aprīļa rīkojumu Nr.172 no Valsts zemes dienesta ģenerāldirektores amata tika atbrīvota Solvita Zvidriņa.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI