DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Zemgales Biznesa klubam tiešsaistē

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Zemgales reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Reģionālā biznesa un tūrisma attīstības biedrību ''Jēkabpils rezidence'' aicina uzņēmējus piedalīties pirmajā tiešsaistes LTRK Zemgales Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 22. aprīlī, GoToMeeting platformā.

Vīrusa Covid-19 pandēmijas izraisītā krīze ir ietekmējusi nozīmīgu uzņēmējdarbības daļu, neatkarīgi no nozares, nešķirojot uzņēmumus – mazs vai liels, vietējā tirgū strādājošs vai eksportējošs, tirgotājs, ražotājs vai pakalpojumu sniedzējs. Zemgales biznesa klubā plānotas vairākas prezentācijas, kas iepazīstinās dalībniekus ar pieejamo valsts atbalstu uzņēmējiem krīzes ietekmes mazināšanai. Ne mazāk svarīgi ir veidot mērķtiecīgu un skaidru rīcības plānu uzņēmumu darbības saglabāšanai un tautsaimniecības atjaunošanai pēc ārkārtas situācijas atcelšanas.

Par šiem aktuālajiem jautājumiem ar prezentācijām uzstāsies vairāki eksperti: Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps iepazīstinās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības pieejamo atbalstu uzņēmējiem vīrusa negatīvās ietekmes novēršanai, savukārt Ekonomikas ministrijas pārstāvis informēs par plānotajām aktivitātēm valstiskā mērogā. Tāpat biznesa kluba dalībniekiem būs iespēja uzzināt par LTRK biedru interešu pārstāvību COVID-19 ekonomisko seku mazināšanai ar kurām iepazīstinās LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa. ALTUM Zemgales reģiona vadītāja Mārīte Lazdiņa iepazīstinās ar pieejamajiem ALTUM finanšu instrumentiem COVID-19 negatīvās ietekmes novēršanai. Savukārt Swedbank vecākā ekonomiste Agnese Buceniece iepazīstinās klātesošos un iesaistīs kopīgā diskusijā un pieredzes apmaiņā par  tēmu – Ekonomika vīrusa gūstā.

Pasākuma noslēgumā uzstāsies RSU Psihosmatiskās medicīnas un psihoterapijas klīnikas ārsts - psihoterapeits un docētājs Artūrs Miksons dalībniekus iepazīstinās ar emocionālajām reakcijām, ar kurām jārēķinās krīzes laikā, jo arī mūsu dzīve ir apmetusi kūleni un nākas krasi mainīt ikdienas ieradumus. Ko darīt katram individuāli, lai adaptētos krīzes situācijai psiholoģiski, varēs uzzināt vebinārā.

Dalība pasākumā ir bezmaksas. Reģistrācija pasākumam obligāta: jelgava@chamber.lv | T. 28646086(Baiba)

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI