DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Vējš gāzis vismaz 37 kokus valsts ceļu posmos; bojāti arī luksofori un ceļa zīmes

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pagājušajā diennaktī Latvijā līdz ar stiprajām vēja brāzmām uz VAS Latvijas Valsts ceļi diennakts bezmaksas tālruni saņemti zvani par kritušiem kokiem 37 ceļu posmos.

Lūstot kokam, Suntažos uz reģionālā autoceļa Inciems—Sigulda—Ķegums (P8) tika nogāzts apgaismes stabs, kā arī bojātas ceļa zīmes. Arī uz valsts galvenā autoceļa Inčukalns—Valmiera—Igaunijas robeža (A3) un reģionālā autoceļa Rēzekne—Dagda (P55) vējš sagāzis vai sagriezis ceļa zīmes. Uz Tīnūžu šosejas (P80) divlīmeņu mezglā krustojumā ar autoceļu Inciems – Sigulda - Ķegums (P8) vējš ir savērpis piecu metru augstu ceļazīmju konsoli ar virziena rādītājiem.

Vēja dēļ ir bojāts arī luksofors galvenā autoceļa Rīga—Daugavpils—Krāslava—Baltkrievijas robeža (Pāternieki) (A6) krustojumā ar valsts galveno autoceļu Krievijas robeža —Rēzekne—Daugavpils—Lietuvas robeža (A13).

Atbilstoši meteorologu prognozēm piektdien Latvijā turpināsies stipras vēja brāzmas, līdz ar to uz ceļiem joprojām iespējami lūzuši koki vai to zari. Aicinām autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un informēt par kritušajiem kokiem uz ceļiem, zvanot uz diennakts bezmaksas tālruni 80005555.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI