DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Līdz 8. maijam pagarināts pieteikšanās termiņš konkursam „Manas idejas top Rīgā”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Īpašuma departaments sakarā ar ārkārtas situāciju valstī ir pagarinājis pieteikšanās termiņu konkursam „Manas idejas top Rīgā”. Galvaspilsētas skolu audzēkņi ir aicināti izrādīt savu iniciatīvu un līdzdalību Rīgas pilsētvides veidošanā un iesniegt savas idejas konkursam līdz 8. maijam.

Rīgas izglītības iestāžu audzēkņi ir aicināti radīt vienu vai vairākas idejas Rīgas pilsētvides pilnveidošanai. Tā var būt ideja par funkcionālu un estētisku pilsētvides dizainu, piemēram, mākslas un vides objektu, apgaismojumu, ēku fasādes krāsojumu. Konkursā var iesniegt idejas arī par dabas vai sabiedrībai pieejamu teritoriju attīstīšanu vai to apzaļumošanu, piemēram, parku vai skvēru labiekārtojumu - soliem, rotaļu iekārtām vai radošiem, dabai draudzīgiem vides objektiem.

Ideju konkursam var radīt individuāli vai autoru grupa līdz četrām personām. Iesūtītos darbus vērtēs Rīgas domes Īpašuma departamenta izveidota komisija, kura noteiks trīs labākodarbu autorus. Šogad ir izsludināts arī balvu fonds, kurā labākā darba autoram ir iespēja saņemt naudas balvu trīs simts eiro apmērā, kā arī iespēja savā vasaras brīvlaikā savu ideju realizēt.

Jaunieši savas idejas aicināti iesniegt līdz 8. maija plkst.16.00. Idejas iesniedzamas Rīgas domes Īpašuma departamentā (Riharda Vāgnera ielā 3, Rīgā), ievietojot tās speciālā dokumentu kastē, vai arī tās var nosūtīt pa pastu ar norādi „Dokumenti ideju konkursam „Manasidejastop Rīgā””.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 29. maijā.

Plašāka informācija par konkursu: https://id.riga.lv/

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI