DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” katru dienu iztīra un dezinficē visus sabiedriskā transporta līdzekļus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai mazinātu COVID-19 izplatības riskus, kā arī rūpētos par klientu drošību “Rīgas satiksme” katru dienu iztīra un dezinficē visus transporta līdzekļus, kuri ir veikuši pasažieru pārvadājumus. Vienā dienā tie ir vairāk nekā 400 tramvaji, trolejbusi un autobusi. Tāpat sabiedriskais transports tiek mazgāts arī no ārpuses.

Ikviens tramvajs, trolejbuss vai autobuss, atgriežoties parkā vai depo, tiek rūpīgi iztīrīts. Pastiprinātā tīrīšana ir uzsākta jau kopš 28.februāra. Tiek tīrīti visi pieturstieņi, logu apmales, sienas, slaucītas un mazgātas grīdas u.c. virsmas. Lai pēc iespējas mazinātu COVID-19 izplatību, kopš marta sākuma uzsākta arī visu transporta līdzekļu dezinfekcija.

Intensīvākais tīrīšanas periods ir laika posmā no plkst. 20 līdz plkst. 1 naktī. Savukārt visvairāk transporta līdzekļi (vidēji 150) tiek iztīrīti 7.autobusu parkā, kas atrodas Vestienas ielā 35.

Lai mazinātu COVID 19 izplatības risku, nepieciešama ikviena cilvēka iesaiste, tāpēc svarīgi, lai iedzīvotāji pēc iespējas mazāk sociāli kontaktētos un izmantotu sabiedrisko transportu ārkārtējās situācijas laikā tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams.

Savukārt tos klientus, kuri no ārvalstīm atgriezušies pēdējo 14 dienu laikā, aicinām ievērot valstī noteikto karantīnu un sabiedrisko transportu neizmatot. Būsim atbildīgi un rūpēsimies ne tikai par savu, bet arī par līdzcilvēku veselību.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtiet e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI