DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

LP ar stikla aizsargbarjerām aprīkojis darbavietas visās patlaban funkcionējošās pasta nodaļās

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Organiskā stikla aizsargbarjeras pie pasta operatoru darbavietām Latvijas Pasts patlaban izvietojis visās varāk nekā 340 pasta nodaļās visā Latvijā. Tādējādi nodrošināta ierobežota saskarsme starp pasta nodaļas operatoru un klientu. Pasta nodaļas tiek pastiprināti tīrītas un dezinficētas, un pasta nodaļu darbiniekiem piešķirti papildu dezifekcijas līdzekļi.

Latvijas Pasts izvietojis saskarsmi ierobežojošas organiskā stikla aizsargplāksnes visās pasta nodaļās katrā Latvijas reģionā, kopumā aprīkojot 567 darbavietu visās vairāk nekā 340 pasta nodaļās. Aizsargbarjeras palīdz minimizēt pasta nodaļas operatora un klienta saskarsmes iespējas un rada papildu drošību gan klientam, gan darbiniekam.

Latvijas Pasta nodaļu darbiniekiem atbilstoši valstī izsludinātajiem ārkārtas situācijas nosacījumiem noteikti pastiprināti personiskās higiēnas un pasta nodaļu inventāra papildu dezinfekcijas pasākumi. Arī visi pastnieki ir attiecīgi informēti un apgādāti ar dezinfekcijas un citiem drošības līdzekļiem personiskajai lietošanai. Analogi drošības līdzekļi piemēroti arī šķirošanas kompleksa darbiniekiem. 

Latvijas Pasts aicina klientus būt saprotošiem un, apmeklējot pasta nodaļu, stingri ievērot visus drošības pasākumus – neapmeklēt pasta nodaļu ar slimības simptomiem, nedrūzmēties un ievērot divu metru distanci, savu kārtu uzgaidīt nodaļas ārpusē, maksimāli izmantot iespēju pakalpojumiem pasta nodaļās pieteikties attālināti, kā arī lietot individuālos aizsardzības līdzekļus un ievērot nepieciešamo higiēnu.

Latvijas Pasts izveidojis speciālu biežāk uzdoto jautājumu–atbilžu sadaļu par uzņēmuma darbību ārkārtas situācijā, kas pieejama uzņēmuma interneta mājas lapas www.pasts.lv jaunumu sadaļā un regulāri tiek aktualizēta. 

Lūdzu, rakstiet/zvaniet, ja nepieciešama papildu informācija.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI