DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

VP aicina atsaukties aculieciniekus notikumam Rucavas novadā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šā gada 6.martā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka marta sākumā, precīzi nezināmā laikā Rucavas novadā, Dunikas pagastā, Ječos, dārzkopības kooperatīvā „Dravnieki” ir nozagtas siltumnīcas metāla konstrukcijas – caurules. Valsts policijā par notikušo ir uzsākta pārbaude un ļoti noderētu aculiecinieku sniegtā informācija.

Aicinām iedzīvotājus, kuri marta sākumā, iepriekš minētajā teritorijā ir redzējuši aizdomīgas darbības, informēt par to policiju. Aicinājums iedzīvotājiem, kuri var sniegt noderīgu informāciju, zvanīt Valsts policijai pa diennakts bezmaksas tālruņa numuru 110!

Tāpat vēršam iedzīvotāju uzmanību uz to, ka īpašumos, kuros pastāvīgi nedzīvojat – tādos, kā dārza mājiņās, nevajag atstāt vērtīgas mantas. Ja tomēr nav alternatīvas un nolemjat mantas atstāt vietās, kuras ikdienā neuzturaties, nofotografējiet tās, pierakstiet sērijas numurus, taču, ja tādu nav – marķējiet mantas.

Kā arī iespēju robežās īpašumu nodrošiniet ar apsardzi vai vismaz "mednieku kamerām", kuras fiksē personas, kuras pārvietojas pa īpašumu jūsu prombūtnē. Šādas ierīces ir iespējams savienot ar mobilo telefonu un saņemt paziņojumus ar attēliem par iekļūšanu īpašumā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI