DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Nedēļas nogale uz valsts robežas un valsts iekšienē

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 20. martā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 15 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti četri robežpārkāpēji, tajā skaitā:

  • Konstatēts viens ārzemnieks ar viltotiem dokumentiem

Silenes robežkontroles punktā konstatēts viens no Latvijas izceļojošs Lietuvas pilsonis ar viltotu Krievijas transportlīdzekļa vadītāja apliecību. Par viltotu dokumentu izmantošanu uzsākts kriminālprocess. Kriminālprocesa ietvaros viltotais dokuments izņemts. Persona ievietota Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas vietā.

  • Ieceļošana Latvijā liegta vienam ārzemniekam

Grebņevas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Krievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.


Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 11 personām – sešiem Baltkrievijas, trīs Kazahstānas un diviem Latvijas pilsoņiem.

Sestdien, 21. martā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja deviņus likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti trīs robežpārkāpēji, tajā skaitā ieceļošana Latvijā liegta vienam ārzemniekam. Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.


Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu sešām personām – trīs Krievijas, vienam Baltkrievijas, vienam Ukrainas un vienam Lietuvas pilsonim.

Svētdien, 22. martā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 15 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti četri robežpārkāpēji, tajā skaitā ieceļošana Latvijā liegta vienam ārzemniekam. Terehovas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Krievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.


Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 11 personām – četriem Krievijas, četriem Baltkrievijas, vienam Ukrainas, vienam Serbijas un vienam Latvijas pilsonim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI