DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

SPKC informē par apstiprinātu saslimšanas gadījumu Piņķu bērnudārzā ar COVID – 19

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Slimību profilakses un kontroles centrs (turpmāk SPKC) šodien ir saņēmis informāciju vēl par 11 personām, kas inficējušās ar COVID-19, šobrīd Latvijā apstiprināti 60 gadījumi.

SPKC epidemiologi šodien saņēmuši informāciju par bērnu, kas saslimis ar COVID-19. Ir sniegtas rekomendācijas Piņķu bērnudārza vadībai “Saimīte”, kuru apmeklēja bērns. Lūgts  Piņķu pašvaldībai bērnudārzu slēgt un veikt visus nepieciešamos drošības pasākumus.

Bērnam, kad parādijās saslimšanas simptomi, bērnudārzu neapmeklēja. Tiek noteiktas tuvās kontaktpersonas ar kurām sazināsies SPKC epidemiologi un sniegs rekomendācijas turpmākai rīcībai – galvenā informācija vecākiem – novērot bērnu veselības stāvokli, ja parādās simptomi – zvan 113.

Atgādinām, ka šodien, 17. martā plkst. 15:00 aicinām medijus uz pasākumu ar iespēju uzdot jautājumus par analīžu nodošanas iespējām un aktuālo informāciju saistībā ar COVID-19. Uz mediju jautājumiem atbildēs Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule.

Tikšanās notiks SPKC, Duntes ielā 22, K - 5.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI