DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts drošības dienests publicē pārskatu par dienesta darbību 2019. gadā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Kaut arī jaunā koronavīrusa izraisītās slimības “Covid-19” izplatība uz kādu laiku sabiedrības drošības garantēšanai priekšplānā ir izvirzījusi citas prioritātes, nacionālās drošības jautājumi joprojām saglabā savu aktualitāti. Vēl vairāk – gūtās mācības nākotnē tikai vēl vairāk sarežģīs jau tā komplicēto drošības vidi, it īpaši ekonomiskās drošības jomā,” saka VDD priekšnieks Normunds Mežviets.

VDD darbības publiskā pārskata mērķis ir informēt sabiedrību par dienesta paveikto aizvadītajā gadā, kā arī sniegt VDD vērtējumu par aktuālākajiem un svarīgākajiem procesiem, kas ietekmēja mūsu valsts nacionālās drošības intereses.

Pārskatā ir iekļauta informācija par galvenajiem VDD darbības virzieniem: pretizlūkošanu, valsts noslēpuma aizsardzību, konstitucionālās iekārtas aizsardzību, ekonomisko drošību, pretterorismu, pirmstiesas izmeklēšanu un valsts augstāko amatpersonu aizsardzību.

Publiskais pārskats par VDD darbību 2019. gadā pieejams VDD tīmekļvietnē: https://vdd.gov.lv/lv/noderigi/gada-parskati/.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI