DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
2
2

Pieaugušo izglītības platforma EPALE 19. martā aicina piedalīties vebinārā par drošību digitālajā pasaulē

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 2020. gada 19. martā, no plkst. 11.00 līdz 12.30 notiks video seminārs “Drošība digitālajā pasaulē” par tīmekļa lietotāju individuālo digitālo drošību un privātumu digitālajā vidē.

Kur meklēt informāciju, ja vēlamies redzēt, ko par mums “zina” Google un Facebook; kā pārbaudīt, vai mūsu e pasta adrese ir bijusi iesaistīta kādā no pēdējo gadu datu noplūdēm; kur ieraudzīt savu “digitālās pēdas” nospiedumu un kā to nodzēst – šie ir tikai daži no vebināra jautājumiem.  Vebināru  vadīs viens no pieprasītākajiem šīs tēmas lektoriem – politologs un domnīcas “Scepticafe” dibinātājs Mārtiņš Hiršs.

Vebinārs tiks straumēts tiešsaistē EPALE Facebook profilā un Youtube kanālā.

“Drošība digitālajā pasaulē” ir EPALE Latvijas komandas ieguldījums visas Eiropas digitālo prasmju kampaņā All Digital Week, kas paredzēta no 23. līdz 27.martam, un kuras mērķis ir iedvesmot cilvēkus izmatot tehnoloģiju sniegtās iespējas un apgūt jaunas digitālās prasmes.

Video seminārs notiek  Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI