DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 13.marta iekāpšana sabiedriskajā transportā tiek organizēta tikai pa vidējām un aizmugures durvīm

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” informē, ka no šodienas, 13.marta, līdz nākamajam rīkojumam, pasažieru iekāpšana sabiedriskajā transportā netiek organizēta pa priekšējām durvīm, kā arī tiek pārtraukta biļešu tirdzniecība pie vadītāja.

Lai mazinātu COVID-19 izplatības risku un pasargātu transporta līdzekļa vadītājus, “Rīgas satiksme”  norobežo vadītāju zonu, kā arī pārtrauc biļešu iegādi pie vadītāja. Aicinām pasažierus braukšanas biļetes iegādāties iepriekšpārdošanā vairāk nekā 400 tirdzniecības vietās. Iekāpšana un izkāpšana transporta līdzeklī notiek tikai pa vidējām un aizmugurējām durvīm.

Tādējādi uz laiku, līdz nākamajam rīkojumam, tiek apturēts projekts, kura laikā pasažieru iekāpšana tika organizēta tikai pa priekšējām durvīm: 1., 13. trolejbusa, kā arī 10., 20., 28., 34., 35., 43., 47., 54.  un 60.autobusa maršrutā. Arī minētajos maršrutos pasažieru iekāpšana un izkāpšana tiks organizēta tikai pa vidējām un aizmugures durvīm.

 Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem biļešu veidiem, pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI