DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

26. martā aicina uz semināru par starpkultūru izglītību

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

EPALE (Eiropas pieaugušo izglītības elektroniskā platforma) Latvijas atbalsta dienests 26. martā aicina uz praktisku bezmaksas semināru "Starpkultūru izglītības pieeja un metodes pieaugušo izglītībā". Tā kā vietu skaits seminārā ir ierobežots, interesenti aicināti pieteikties līdz 19. martam.

Seminārs notiks no pulksten 10.00 līdz 14.30 Rīgā, Izglītības un zinātnes ministrijas telpās Vaļņu ielā 2, to vadīs pasniedzēja Natalja Gudakovska. Semināra dalībnieki iepazīsies ar starpkultūru izglītības būtību un pamatprincipiem, kā arī apgūs ikdienas darbā pielietojamas darba metodes. Semināra dalībnieki saņems apliecinājumu par kursa noklausīšanos.

Vietu skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc dalībnieki tiks apstiprināti, izvērtējot pieteikuma anketā norādīto motivāciju, pieredzi un saistību ar pieaugušo izglītības jomu. Apstiprinātie dalībnieki saņems rakstisku uzaicinājumu uz pieteikuma anketā norādīto e pastu.

Semināra "Starpkultūru izglītības pieeja un metodes pieaugušo izglītībā" pieteikuma anketa  atrodama EPALE platformā:  https://epale.ec.europa.eu/lv/content/epale-latvija-aicina-uz-praktisku-seminaru-starpkulturu-izglitibas-pieeja-un-metodes. Pieteikšanās atvērta līdz 19. martam (ieskaitot).

Seminārs "Starpkultūru izglītības pieeja un metodes pieaugušo izglītībā" tiek rīkots Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta  “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI