DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. martā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA piedāvā darba devējiem iespēju tiešsaistē uzrunāt IT un finanšu jomas speciālistus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Turpinās darba devēju reģistrācija dalībai Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotajā tiešsaistes (online) darba dienā „Darbs un karjera Latvijā”, kas šī gada 23.aprīlī no plkst.11.00 līdz 15.00 norisināsies Eiropas darba dienu platformā (www.europeanjobdays.eu). Dalība pasākumā ir bez maksas!

NVA direktora vietniece Kristīne Stašāne: „NVA datu bāzē ir ap 800 aktuālo darba piedāvājumu informācijas tehnoloģiju un finanšu speciālistiem, tāpēc šoreiz, organizējot darba devēju un darba meklētāju satikšanos interneta vidē, sniegsim atbalstu tiem darba devējiem, kuri meklē darbiniekus tieši šajās jomās. Aicinu visus darba devējus, kuriem nepieciešami IT vai finanšu profesionāļi, reģistrēties un piedalīties NVA tiešsaistes darba dienā. Tā ir lieliska iespēja, izmantojot vien datoru vai viedtālruni ar interneta pieslēgumu, tikties un veikt darba intervijas e-vidē ar profesionāļiem gan no Latvijas, gan no citām valstīm. Tā ir arī iespēja piesaistīt savam uzņēmumam vai organizācijai mūsu tautiešus, kuri šobrīd strādā ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā. Viņu vidū ir daudz spožu profesionāļu ar vērtīgu darba pieredzi un zināšanām. Izmantojiet šo iespēju!”

Lai piedalītos starptautiskajā tiešsaistes darba dienā, darba devējam ir jāizveido savs profils Eiropas darba dienu platformā (www.europeanjobdays.eu), jāreģistrējas dalībai tiešsaistes darba dienā „Darbs un karjera Latvijā” (https://ej.uz/registrejies2020), jāpublicē vakances un jāievieto sava uzņēmuma video. Piedalīšanās šajā tiešsaistes pasākumā ir arī iespēja veicināt sava uzņēmuma starptautisko atpazīstamību!

Uzreiz pēc reģistrēšanās publicētā informācija būs redzama vietnes apmeklētājiem gan Latvijā, gan ārvalstīs, un darba devējs varēs sākt saņemt pretendentu pieteikumus. Tiem darba devējiem, kuru profils Eiropas darba dienu platformā jau ir izveidots, dalībai pasākumā jāreģistrējas jau no iepriekš izveidotā konta.

Detalizētāku informāciju darba devēji var uzzināt, sazinoties ar tiešsaistes (online) darba dienas „Darbs un karjera Latvijā” Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) koordinatoriem Latvijā Ilzi Luīzi Mihailovu (e-pasts: IlzeLuize.Mihailova@nva.gov.lv tālr. 67021793) vai Andri Segliņu (e-pasts: Andris.Seglins@nva.gov.lv, tālr. 63429422).

Tiešsaistes darba diena „Darbs un karjera Latvijā” tiek rīkota sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministriju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, “Tele2” sociālo kustību “Latvija strādā” un projektu “Your Move“.

Uzziņa: Iepriekšējā NVA un EURES tiešsaistes darba diena “Darbs un karjera Latvijā” norisinājās 2019.gada 26. septembrī, pasākuma vietni bija apmeklējuši ap 4 tūkstošiem interesentu no Latvijas un ārvalstīm, bija reģistrējušies un savas vakances publicējuši 70 Latvijas uzņēmumu, piedāvājot kopumā ap 1,5 tūkstošiem brīvo darba vietu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI