DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Tieslietu ministrs atklās pārbūvēto Kurzemes rajona tiesas namu Ventspilī

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 11.martā, tieslietu ministrs Jānis Bordāns darba vizītē ieradīsies Ventspilī, lai tiktos ar Kurzemes tiesu apgabala tiesnešiem, kā arī apmeklētu tieslietu nozares iestādes – Valsts zemes dienesta un Valsts probācijas dienesta struktūrvienības. Svinīgā ceremonijā atklās pārbūvēto Kurzemes rajona tiesas namu.

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies Kurzemes apgabaltiesas priekšsēdētāja Silva Reinholde, Kurzemes rajona tiesas priekšsēdētājs Ilgvars Jaunģelže un Ventspilī strādājošie tiesneši un darbinieki, kā arī Tiesu namu aģentūras vadītāja Santa Sausiņa un Tiesu administrācijas direktors Andris Munda.

Ventspilī ir veikti Kurzemes rajona tiesas nama paplašināšanas un modernizācijas darbi – esošo telpu pārbūve un jaunas ēkas būvniecība. Tiesas vajadzībām paredzētā platība ir palielinājusies gandrīz par 800 m2. Galvenie ieguvumi – tiesnešu darba zona ir nodalīta no publiski pieejamās zonas, atsevišķas telpas ir nodrošinātas arī konvojēšanas procesam, jaunajā piebūvē atradīsies sešas ar modernām tehnoloģijām aprīkotas tiesu zāles.

Rekonstrukcijas un būvniecības projektu 2,4 milj. eiro apmērā īstenojusi valsts akciju sabiedrība “Tiesu namu aģentūra”. Pēdējos 12 mēnešos TNA īstenojusi vēl divus apjomīgus būvniecības projektus: 2019.gada jūnijā ekspluatācijā nodots jauns tieslietu administratīvais centrs Jēkabpilī ar kopējo platību 5727 m2, savukārt jūlijā tika pabeigta Zemgales rajona tiesas nama pārbūve un arī jaunas ēkas celtniecība Tukumā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI