DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. martā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus apmeklēt “Zemgales Biznesa klubu” Ozolniekos

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, AS Swedbank, Ozolnieku novada pašvaldība un Ozolnieku novada Uzņēmēju biedrība aicina uzņēmējus pieteikties apmeklēt “Zemgales Biznesa klubu”, kas notiks šā gada 20.martā Ozolnieku Tautas namā, Rīgas ielā 23 ielā 3, Ozolniekos.

Ozolnieku biznesa klubu atklās LTRK Zemgales padomes priekšsēdētājs Imants Kanaška. Pirmajā daļā plānota vairākas prezentācijas, tostarp Ozolnieku novada domes priekšsēdētājs Pēteris Veļeckis uzstāsies ar prezentāciju par Ozolnieku novada aktualitātēm un darbaspēka pieejamību Ozolnieku novadā. Ar Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras LTRK aktivitātēm, biedru aptauju par darbaspēka pieprasījumu un piesaisti no trešajām valstīm iepazīstinās LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa.

“Uzņēmēji visos Latvijas reģionos meklē iespējas piesaistīt kvalificētu darbaspēku un attīstīt esošo darbinieku prasmes un zināšanas. Pozitīvi, ka arī ar uzņēmējiem Zemgalē varam kopīgi diskutēt, kuri ir labākie veidi kā to izdarīt un kā to varam darīt kopā, piedaloties nevalstiskajam sektoram, publiskajām institūcijām un privātajam biznesam,” saka LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa.

NVA Jelgavas filiāles vadītājs Aigars Rublis pasākuma ietvaros uzņēmējus iepazīstinās ar darba tirgus tendencēm Zemgales. Savukārt AS Swedbank Swedbank Atklātā Pensiju Fonda direktors stāstīs par uzkrājumu veidošanu darbinieku motivācijai. Ar prezentāciju par to, kā klienta acīs no pārdevēja kļūt par uzticamu padomnieku uzstāsies Alpha Partners vadītājs Guntars Logins.

Vakara daļā ieeja ar ielūgumiem, kur Jāņa Čakstes memoriāla muzejā “Auči” notiks saruna par demokrātiju, ideju pēctecību un dzimtas vērtībām Jāņa Čakstes mājā. Īpašais vakara viesis personīgās zīmolvedības akadēmijas radītāja un vadītāja Inga Daliba uzstāsies ar prezentāciju “Spēcīgs personīgais zīmols”. Noslēgumā notiks tīklošanās, lai uzņēmēji savstarpēji varētu pārrunāt aktualitātes un veidot kontaktus turpmākas sadarbības veidošanai.

Dalību Zemgales Biznesa klubā iespējams pieteikt, rakstot e-pastu jelgava@chamber.lv I Tel. 28646086 (Baiba). Vietu skaits un ielūgumu skaits vakara pasākumam ierobežots.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI