DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
04. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Finansiāls atbalsts bezmaksas sporta nodarbību organizēšanai Rīgas apkaimju iedzīvotājiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu par finansiālu atbalstu bezmaksas sporta nodarbību organizēšanai Rīgas apkaimju iedzīvotājiem.

Konkursu organizē, lai piešķirtu finansējumu nevalstiskām organizācijām, kas savu darbību veic Rīgas pilsētā un organizē regulāras sporta nodarbības, dodot iespēju iedzīvotājiem uzlabot veselību, attīstīt fiziskās spējas un sekmēt aktīva brīvā laika pavadīšanas paradumu veidošanos.

Konkursa dalībniekiem jānodrošina nodarbībām vismaz 10 Rīgas pilsētas administratīvās teritorijas apkaimēs, brīvā dabā, ne mazāk kā divas reizes nedēļā un to ilgumam jābūt vismaz 45 minūtes.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami RD IKSD tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv sadaļā „Finansēšanas konkursi”.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 30.marta plkst. 17.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā 5 vai elektroniski, parakstītus ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu, nosūtot tos uz e-pasta adresi: iksd.sportjaun@riga.lv.

Papildinformācija par konkursu pieejama, sazinoties ar Kristīni Baroni, tālr. 67105352, e-pasts: kristine.barona@riga.lv).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI