DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Jelgavā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū, kas šī gada 7.aprīlī no plkst. 10.00 līdz 13.00 norisināsies Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā (Svētes iela 33, Jelgava).

Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.  Dalība NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Pieteikties NVA Vakanču gadatirgum Jelgavā darba devēji var elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu google platformā (https://ej.uz/vakancugadatirgus) vai sazinoties ar NVA Jelgavas filiāles nodarbinātības organizatori Jūliju Lovkovu (tālr.: 63026686, mob.: 28664379, Julija.Lovkova@nva.gov.lv).

Darba devēju pieteikumus tiek plānots pieņemt līdz 22.martam, taču jāņem vērā, ka vietu skaits Vakanču gadatirgū ir ierobežots!

Lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu, NVA ik gadu organizē Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos. Atgādinām, ka līdz 17.martam e-vidē notiek Kurzemes reģiona darba devēju pieteikšanās dalībai NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla EURES gadatirgū „Darbs un karjera 2020”, kas 24.martā no plkst.12.00 līdz 15.00 norisināsies Liepājā, Liepājas Latviešu biedrības namā. Savukārt 28.maijā NVA rīkos Vakanču gadatirgu Rīgā, laukumā pie Kongresu nama.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI