DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. februārī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

"Latvijas Meža dienas" aicina pieteikties sadarbības partnerus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tradīcijās ir spēks! Arī šogad AS “Latvijas valsts meži” (LVM) aicina ikvienu interesentu, kas saistīts ar meža nozari vai vēlas izprast mežā notiekošās likumsakarības un mežsaimniecības procesus, vai arī kam ir vēlme vienkārši labi pavadīt laiku – neatkarīgi no vecuma un nodarbošanās –, 22. un 23. maijā piedalīties Baltijas valstīs lielākajā meža nozares pasākumā “Latvijas Meža dienas”. Jau trešo gadu pasākums notiek Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē – Kurbada zeme.

“Meža nozarē iesaistīti vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku. Tāpēc aicinām nozarē strādājošos uzņēmumus un iestādes piedalīties pasākumā – ne vien ar savu informatīvo stendu un aktivitātēm, uzrunājot interesentus, bet arī apmeklēt pasākumu kopā ar kolēģiem un draugiem, gūstot jaunus partnerus un nākotnes idejas. Tā ir lieliska iespēja meža nozares, kokapstrādes, vides un citām organizācijām apvienoties un meža vidē uzrunāt un iepazīstināt apmeklētājus ar savu darbību,  produkciju, pakalpojumiem, profesijām, darba un izglītības iespējām,” aicina “Latvijas Meža dienas” organizators Normunds Namnieks.

Ikvienu meža un kokrūpniecības nozares uzņēmumu, mācību iestādi, institūciju, sabiedrisko organizāciju un citus entuziastus aicinām piedalīties šajā pasākumā ar savu meža izziņas stendu speciāli iekārtotā izstādes tipa teritorijā vai meža vidē, kur izvietot savu stendu ar informāciju un piedāvājumu. Interesentus aicinām sazināties ar Normundu Namnieku, zvanot pa tālruni 29181734 vai rakstot e-pastu n.namnieks@lvm.lv, īsi pastāstot par savām iespējām. Ikvienam dalībniekam bez maksas tiks nodrošināta vieta aktivitātēm, iekļaujot tās kopējā pasākuma infrastruktūrā un komunikācijā ar masu medijiem.

Plānots, ka pasākuma divās dienās piedalīsies teju 100 dažādi ar mežu, kokapstrādi un vidi saistīti uzņēmumi, netrūks pārsteigumu un jaunu dalībnieku piedāvātās aktivitātes. 22. maijs veltīts skolēniem, kur vairāk nekā 80 meža izziņas pieturās dažāda vecuma jaunieši varēs praktiski darboties un vērot sagatavotos paraugdemonstrējumus un ne tikai. Savukārt, 23. maijs veltīts ģimenēm, kur līdzās meža izziņas pieturām gaidāma arī plaša kultūras un izklaides programma. Plašāka informācija vēl sekos.

2019. gadā “Latvijas Meža dienas” Tērvetē pulcēja ap 100 Latvijai tik nozīmīgās nozares uzņēmumus, valsts un pašvaldības institūcijas, mācību iestādes, nevalstiskās organizācijas un citus nozares pārstāvjus. Divu dienu laikā pasākumu apmeklēja vairāk nekā 13,5 tūkstošu apmeklētāju, tai skaitā, ap 9 tūkstošiem bērnu un jauniešu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI