DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Šorīt ugunsgrēkā Rīgā cieta viens cilvēks

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 27. februāra plkst. 6.30 līdz 28. februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 56 izsaukumus – 21 uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet vēl 15 izsaukumi bija maldinājumi.

Šorīt plkst. 7.44 ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumu Rīgā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, pie dzelzceļa pārbrauktuves bija redzamas liesmas. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka 4m2 platībā deg atkritumi un viens cilvēks ir cietis. Cietušais tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst. 8.12 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar plkst. 22.55 tika saņemts izsaukums uz saimniecības ēku Rīgā, kur bija izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg koka saimniecības ēka ar angāra tipa piebūvi un skaidu bunkurs 350m2 platībā. Šorīt plkst. 3.14 no rīta ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kur trīs gadījumos dega atkritumi, sodrēji, vieglās automašīnas un dārza mājas, divos gadījumos sadzīves mantas un bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens, bet pa vienam gadījumam dega elektrolīnijas stabs, biotualete, šķūnis, apkures cirkulācijas sūknis, kā arī sadzīves elektrotehnika un mantas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI