DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksmes” mācību transportam jauns noformējums

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ar mērķi piesaistīt jaunus darbiniekus trolejbusa un tramvaja vadītāju amatos un citās profesijās “Rīgas satiksme” no 2020. gada februāra sāk noformēt mācību transportlīdzekļus jaunā izskatā. Šobrīd Rīgā apmācības TROL kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecības iegūšanai tiek veiktas ar vienu jaunā dizaina trolejbusu, bet tuvākajā laikā plānots noformēt arī vienu tramvaju un autobusu.

Jaunā dizaina trolejbusa korpuss, saglabājot iepriekšējā mācību tramvaja stilu, krāsots dzeltenā tonī, apakšdaļā tas papildināts ar pelēku joslu. Trolejbusa sānos izvietots pamanāms transportlīdzekļa vadīšanas apmācību simbols – “M” burts sarkanā trijstūrī un uzraksts “Es mācos!”

Uz katra jaunā dizaina mācību transportlīdzekļa tiks izvietoti dažādi saukļi ar aicinājumu pievienoties “Rīgas satiksmes” komandai. Uz jau noformētā trolejbusa redzams sauklis: “Pievienojies “Rīgas satiksmes” kolektīvam arī Tu!”. Tam blakus norādīta kontaktinformācija par darba iespējām uzņēmumā – informatīvais tālrunis 20361862 un mājas lapas adrese www.rigassatiksme.lv.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” vakancēm, piedāvātajiem biļešu veidiem, pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI