DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LU pētnieki aicina pieteikties konferencei “Jaunākā literatūra Latvijā”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro zinātņu fakultāte (HZF) aicina pieteikties dalībai konferencē “Jaunākā literatūra Latvijā”, kas notiks HZF, Visvalža ielā 4a, 2020. gada 14.–15. maijā.

Konferences iecere ir aktualizēt jaunākās, Latvijā radītās un/vai publicētās literatūras pētniecību, atskatīties uz pēdējo gadu literārajiem jaunpienesumiem un aicināt domāt un runāt par šodienas rakstniecību. Vienlaikus rīkotāji grib atjaunot ilglaicīgo tradīciju – ik gadu rīkot konferenci, kas veltīta jaunākajiem procesiem literatūrā.

Piedalīties konferencē ar ziņojumiem (līdz 20 minūtēm gariem) aicināti Latvijas augstskolu mācībspēki un studenti, dažādu humanitāro zinātņu jomu pētnieki, muzeju un izdevniecību darbinieki, skolotāji, kā arī rakstnieki, dzejnieki un tulkotāji.

Pieteikumi tiek gaidīti līdz 2020. gada 6. martam (rakstot uz e-pastu sigita.kusnere@lu.lv vai arturs.skutelis@gmail.com). Atbildi par dalību konferencē rīkotāji sniegs līdz 2020. gada 20. martam. Dalība konferencē ir bez maksas.  

Konferences darba valodas: latviešu, angļu, krievu.

Konferences materiālus būs iespēja pārveidot pētnieciskos rakstos un publicēt elektroniskā rakstu krājumā, kas būs brīvi pieejams LU Humanitāro zinātņu fakultātes interneta vietnē.

Konferences orgkomiteja: Dr. philol. Ieva Kalniņa, Mg. philol. Arturs Skutelis, Mg. philol. Sigita Kušnere.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI